Informatieavond KvK en belastingdienst

Een tijdje geleden vertelde ik dat we naar de informatieavond van de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst zouden gaan. Dat was afgelopen woensdag. Ik was vrij blanco toen we er naar toe gingen, natuurlijk had ik wel op internet het een en ander uitgezocht, maar dit was de eerste keer dat ik echt naar zo’n bijeenkomst zou gaan en de informatie rechtstreeks zou krijgen van degenen die er over gaan. Ik had er zin in.
En ik moet zeggen dat de hele avond wel verhelderend geweest is. Ik weet nog lang niet alles wat ik zou moeten weten, het is ook onmogelijk om in twee uurtjes alles aan bod te laten komen, maar ik weet wel een heleboel meer. Waar je online door de bomen het bos niet meer ziet werd het hier toch wel stukken duidelijker gemaakt.
Jammer dat ik ’s avonds nog moest werken, toen de presentaties afgelopen waren moesten we ook echt weg, anders zou ik niet op tijd zijn. Dat zorgde ervoor dat ik niet echt de gelegenheid meer had om vragen te stellen en één op één met iemand verder te praten. Maar daar zijn gelukkig ook mogelijkheden genoeg voor. Wie weet, misschien ga ik binnenkort wel eens voor een persoonlijk spreekuurtje.

Advertenties

4 gedachten over “Informatieavond KvK en belastingdienst

Voeg uw reactie toe

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: