Pay it forward! Wie wil er post?

Een paar dagen geleden kwam ik bij een van mijn Facebookvrienden een berichtje tegen: dkh03post

De eerste 5 personen die reageren op deze post krijgen in de loop van dit jaar een willekeurig presentje van mij. Aanbod om te komen eten, iets zelfgebakkens, een welgemeend positief briefje of een kaart of een boek. Of iets heel anders. Zonder enige waarschuwing en wanneer ik er toevallig zin in heb. Het addertje? Dezelfde 5 mensen moeten dit aanbod ook op hun Facebook zetten. Positieve energie rond laten vloeien, daar worden we allemaal warmer vanbinnen van. Wie durft?!!

Ik vond het een leuke actie. Voor je echte vrienden doe je zoiets natuurlijk wel, maar het is juist wel leuk om dat ook te doen voor anderen. Ik heb de actie meteen over genomen en het werd positief ontvangen.
Gisteren kwam ik op de blog van Veronica iets soortgelijks tegen. Ook een soort kettingactie, waarbij de eerste vijf mensen die zouden reageren een gevulde envelop zouden krijgen. Natuurlijk ook op voorwaarde dat je de actie overneemt en doorgeeft.
Een gevulde envelop is natuurlijk geweldig voor een postverslaafde, dus ik wilde graag meedoen. En als reactie 5 (als ik het goed heb) kwam ik nog net in aanmerking. De actie doorgeven vind ik natuurlijk geen probleem, post versturen is net zo leuk als post krijgen.
Dus bij dezen:

De eerste vijf personen die reageren en de actie verspreiden krijgen van mij een leuke envelop! Zorg er wel voor dat het e-mailadres bij je reactie klopt 🙂

Advertenties

13 gedachten over “Pay it forward! Wie wil er post?

Voeg uw reactie toe

  1. Ik had al gereageerd ja maar dacht van niet, deed het via mn telefoon en kreeg rare melding! Maar uh… maar weinig die mee willen doen, dan vraag ik me af of t bij mij nut heeft om hem erop te zetten…

    Like

  2. Het lijkt mij erg leuk om mee te doen, een mail met mijn adres komt zo jou kant op. Ik zal trouwens pas wanneer ik een envelop van jou heb ontvangen een ‘Pay it forward!’ blog op mijn blog posten, hopelijk is dit niet erg.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: