www.jennnsfigments.com

Inmiddels bijna een jaar geleden was de verhuizing van mijn blog een feit. Na alle gedoe met weblog.nl was ik er helemaal klaar mee en ging mijn blog voortaan als wordpress.com door het leven. Maar na deze verhuizing was ik nog niet helemaal tevreden. WordPress beviel me ontzettend goed, maar toch miste ik nog iets. Al voordat ik ging verhuizen speelde ik met het idee van een eigen domein, maar ik durfde de stap om een of andere reden niet zo goed te nemen.
Na de verhuizing was ik er wel over uit wat ik in ieder geval niet wilde. Ik wilde eigenlijk niet nog een keer een complete migratie van mijn blog. Niet dat het niet goed gegaan was hoor, maar vooral alles wat daarna kwam. Mijn volgers via Bloglovin’ waren me kwijt, die moesten me op mijn nieuwe adres opnieuw opzoeken. Ik moest veel ‘dode links’ aanpassen, maanden na de verhuizing vond ik nog steeds links die naar mijn oude stekkie verwezen. Ik had niet zoveel zin om dat nog een keer te moeten doen.
Het liefst wilde ik dus dat daar niks meer zou veranderen. Dat mensen gewoon op mijn nieuwe adres uit zouden komen, ook als ze mijn oude adres jennnsfigments.wordpress.com zouden intoetsen. Ik wilde ook gebruik blijven maken van WordPress, want dat beviel ontzettend goed. Mijn vele eisen leken wat moeilijk te realiseren dus belandde het idee van een eigen domein even weer in de ijskast. Maar in mijn achterhoofd bleef het wel trekken.
Ik blog inmiddels een jaar of zes, of zeven denk ik, en mijn blog zoals het nu is, begonnen bij weblog.nl en verhuisd naar wordpress.com, bestaat sinds eind 2008. Lang genoeg om te beseffen dat ik toch wel zal blijven bloggen. En lang genoeg om toe te zijn aan een volgende stap.
En een paar weken geleden realiseerde ik me opeens dat al mijn ‘eisen’ gewoon binnen mijn bereik lagen. Ik kon gewoon mijn blog houden zoals het is, mijn volgers hoeven niets te doen om me te kunnen blijven volgen en ik hoef de inhoud niet te migreren. Vanaf vandaag ben ik dus te vinden op http://www.jennnsfigments.com. Goed geregeld, ik ben tevreden. Mijn blog is volwassen geworden.

Advertenties

7 gedachten over “www.jennnsfigments.com

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: