Ik ben er klaar voor!

Nog een paar dagen en dan gaat het er eindelijk van komen: de eerste Vierdaagse die ik wandelend ga meemaken. Natuurlijk vind ik het spannend, maar ik heb er ook onwijs veel zin in.
Naarmate het dichterbij komt wordt ook de zenuwpees in mij wakker. Wat moet ik eigenlijk allemaal meenemen? Past dat wel in mijn wandelheuptasje? En help, wat kan ik eigenlijk het beste voor kleding dragen?
Gelukkig kan ik ook heel goed doen alsof ik ontzettend georganiseerd ben en handige lijstjes kan maken. Het eerste lijstje kwam meteen na het bericht dat ik ingeloot was. Een to do lijstje. Dingen die eerst ‘nog wel een keer zouden komen’ hadden nu ineens prioriteit. Mijn hakverhoging was flink versleten, dus er moest een afspraak komen bij de podoloog voor een nieuwe. Ik moest natuurlijk ook goede wandelschoenen hebben, de sportschoenen waar ik meestal op liep hadden tijdens de Bosbesjes-tocht in Groesbeek ook hun laatste adem uitgeblazen.
Het to do lijstje werd gevolgd door een meeneemlijstje, en nog een meeneemlijstje, en nog één. Want ja, ik zou ik niet zijn als er niet eens een lijstje kwijt zou raken.
Gaandeweg werden er meer dingen afgestreept op het lijstje, maar de laatste week begonnen de twijfels toch toe te slaan. Heb ik wel overal aan gedacht? Gelukkig zien de drogisterijen ook wel hun voordeel in de Vierdaagse en zijn ze niet te beroerd om mee te denken. Alles wat de wandelaar eventueel zou kunnen gebruiken staat opvallend uitgestald bij de ingang. Goede reclame, zo’n Vierdaagse.
Nu, na het op de valreep aanschaffen van de laatste dingen, kan ik zeggen dat ik er klaar voor ben. Maandag nog de startkaart ophalen en dinsdag fris en uitgerust aan de start verschijnen. Ik heb er zin in!

5 gedachtes over “Ik ben er klaar voor!

  1. Begint het dinsdag al? Veel succes.. vriendinnetje van mij loopt hem ook, heeft dat al vaker gedaan ook maar dit keer loopt ze voor het goede doel. Ben benieuwd naar jullie prestaties.. Veel succes!!

    Like

  2. Wat knap zeg dat je meeloopt! Ik vrees dat je vandaag een flinke plens water te verduren gaat krijgen, dus ik duim voor je! Enne…wat heb jij precies dat je een hakverhoging nodig hebt? (buiten beenlengteverschil dus, want dat snapte ik al ;-))

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.