#87: these shoes are made for walking

Ik had ze eigenlijk al veel eerder willen hebben, maar eindelijk heb ik ze dan toch kunnen kopen: een paar wandelschoenen. Ik zag ze staan, ik paste ze en ze zaten perfect. Ze waren nog heel fijn afgeprijsd ook.

9 gedachtes over “#87: these shoes are made for walking

 1. Heb je ze goed in kunnen lopen?
  Ik zie er redelijk tegenop. Het weer maakt het er ook echt niet beter op. Ik hoop maar dat ze het bij het verkeerde eind hebben en dat het lekker droog blijft. Vandaag kwam ik er namelijk achter dat ik geen Goretex schoenen heb maar Gritex (waterafstótend, dus niet waterdicht). Aha, dus daarom waren vorig jaar zelfs mijn sokken doorweekt. Morgen maar even insprayen met impregneerspul.

  Als je trouwens een paarse vlek ziet, dan ben ik dat. Blond meisje, paarse Rayban bril, paarse Eastpak rugzak en een paarsrozig fleecevest (ja ik houd van paars :P)

  Ik moet alleen nog iets verzinnen om mijn sokken droog te houden als er een flinke regenbui komt. Want zo kan het water je schoenen in lopen (als je schoenen zelf al waterdicht zijn..). Ik denk dat ik ga voor plastic zakken en een rol tape om rond mijn enkels te plakken.

  Groetjes

  Like

  1. Die van mij beloven waterdicht maar toch ademend te zijn. Ik ben benieuwd, heb ze wel goed in kunnen lopen maar ik heb eigenlijk niet in de regen getraind. Ik hoop ook dat het droog is.
   Paars is leuk! Ik ben dan misschien te herkennen aan mijn schoenen 😛 Op het forum staat ook een foto van mij. Verder weet ik nog niet wat voor kleur shirt ik aan heb, maar mijn broek is donkergrijs.

   Like

   1. Aan je schoenen herkennen wordt hem denk ik niet :P. Op het forum ben ik al een tijd niet geweest. Waar op het forum kan ik zoeken?
    Mijn broek wisselt. Lange, zwarte joggingbroek of een korte grijze broek. Maar in de regen met een korte broek….. 😛

    Ik heb ook vooral niet in de regen getraind, haha. Het is dat het komende week maar moet.

    Like

   2. Ergens in het kletshoekje staat een topic ‘hoe ben je te herkennen”, daar heb ik nog niet zo lang geleden een foto in gezet, zal op een van de laatste pagina’s staan. Ik heb een afritsbroek gekocht, alles in een 😛

    Like

 2. Die van mij beloven waterdicht maar toch ademend te zijn. Ik ben benieuwd, heb ze wel goed in kunnen lopen maar ik heb eigenlijk niet in de regen getraind. Ik hoop ook dat het droog is.
  Paars is leuk! Ik ben dan misschien te herkennen aan mijn schoenen 😛 Op het forum staat ook een foto van mij. Verder weet ik nog niet wat voor kleur shirt ik aan heb, maar mijn broek is donkergrijs.

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.