29 april – Noviomagumtocht

Afgelopen weekend vond ik het naast de losse rondjes wel weer eens tijd worden voor een tochtje, en last minute besloot ik om de Noviomagumtocht te lopen.
We vertrokken om ongeveer half 11 bij Courage Hotel Sionshof, en we gingen voor vijftien kilometer lopen.
Omdat mijn enkels nog niet helemaal hersteld waren van hun aanvaring met de nieuwe wandelschoenen waar ik de vorige keer op gelopen had, besloot ik om deze tocht op mijn nieuwe sportschoenen te lopen. Deze zijn iets lager en zo hadden de plekjes op mijn enkel er geen last van. Ook op deze schoenen liep ik voor de eerste keer, dus het was even afwachten hoe het zou bevallen. Maar al snel kwam ik tot de conclusie dat het goed te doen was.
Al met al hebben we een leuke tocht gehad, ondanks dat we ergens toch verkeerd gelopen waren. De omgeving was erg mooi om in te wandelen.
Eén ding is me wel duidelijk geworden.  Wat betreft het omhoog wandelen in heuvelachtig gebied is er nog wel wat werk aan de winkel voor mij. Daar mag nog even flink op geoefend worden in de tijd die ik nog heb.

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.