Februari mini-bucketlist

Januari ging stiekem toch best snel voorbij. Het was wel een rustige maand, maar geen vervelende, en vooralsnog lijkt ook februari een leuke maand te worden met fijne vooruitzichten. Tijd voor een terugblik op mijn ‘resetmaand’, kijk je mee?

Foto door Monstera op Pexels.com

Ik wilde de focus even terug op gezond eten, en dat is helemaal gelukt. En mijn lijf vond het fijn na alle feestdagen. Niet dat ik mezelf alles heb ontzegd, maar dat was het doel ook niet. De focus lag op gezond, en dat is zeker gelukt.
Daarnaast wilde ik twee keer per week naar de sportschool en twee wandeltochten of routes lopen. Ook dat is gelukt, ik heb veel gesport deze maand. Ik liep een tocht en een route in de buurt, dus check!
Tot slot wilde ik opruimen, en ook daar ben ik lekker mee bezig geweest. Mijn papierwerk, de kledingkast, de rommella, heerlijk.

Nieuwe maand, nieuwe doelen!

♥ Minstens 50 kilometer wandelen. Afgelopen maand zat ik in totaal op 30, en aangezien ik lekker opbouw moet 50 zeker haalbaar zijn.

♥ Iets nieuws proberen op eetgebied. En als het wat is deel ik dat natuurlijk.

♥ Beginnen met de moestuin. Er zijn al wat dingen die deze maand onder glas gezaaid kunnen worden, en misschien ga ik toch eens beginnen met binnen voorzaaien.

Wat zijn jouw plannen voor de komende maand?

5 gedachtes over “Februari mini-bucketlist

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.