September mini-bucketlist

Augustus vloog weer voorbij, het was een heerlijke zomerse maand. Jammer dat we nu toch echt richting de herfst gaan, ik ben nog niet echt toe aan het einde van de zomer. Gelukkig lijkt het nog even lekker weer te blijven.

Foto door Marta Wave op Pexels.com

Afgelopen maand wilde ik werken aan het krachtsverschil in mijn benen, en dat heb ik gedaan. Het is natuurlijk nog niet weg, maar het wordt wel beter.
Ik wilde ook kijken of er een leuke wandeltocht georganiseerd werd in de omgeving. Helaas was dat in augustus nog niet zo, maar in september komt er wel één aan. Ik heb dus wel gezocht, maar nog niet meegedaan.
Tot slot wilde ik drie tekeningen maken die ik al een tijdje in mijn hoofd had, en dat is gelukt.

Nieuwe maand, nieuwe doelen:

♥ Meedoen met de wandeltocht die ik heb gevonden.

♥ Het herfst-/wintergoed in de tuin zetten

Ik zat nog te denken over een derde, maar september wordt een drukke maand, dus ik ga het hierbij laten.

Wat zijn jouw doelen of plannen voor de komende maand?

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.