April mini-bucketlist

Maart was een rare maand, en dat is te zien aan mijn doelenlijstje: dat is er helemaal niet van gekomen. En in deze maand kan ik daar prima mee leven.

Ik wilde de boekenkast opruimen, een nieuw bakrecept proberen en een half uur voor het slapen gaan niet meer aan mijn telefoon zitten. De score: nul. Ik had andere dingen om me mee bezig te houden.

Nieuwe maand, nieuwe kansen, en weet je wat? Ik neem ze gewoon mee. Alledrie. De boekenkast gaat zichzelf niet opruimen, ik heb nog steeds zin om te bakken (er staat as we speak gevulde speculaas in de oven), en de nachtrust die het me geeft om voor het slapengaan niet meer naar een scherm te turen kan ik nog steeds goed gebruiken. En ik wil het mezelf de komende maand ook niet te moeilijk maken.

Wat zijn jouw plannen of doelen komende maand?

Een gedachte over “April mini-bucketlist

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.