Digitale adventskalenders 2021

Het is weer bijna december, en dat betekent tijd voor adventskalenders. Al een paar jaar deel ik een aantal sites waar je digitaal en gratis een kerstkalender kunt openen. Achter de deurtjes vind je kortingen, winkansen of zelfs cadeautjes. Ik vind het altijd leuk om mee te doen met zulke dingen, dus ik deel ze graag.

Foto door Torsten Dettlaff op Pexels.com

HebbanDe Hebban Adventskalender is ieder jaar weer een succes. Net als vorig jaar krijg je niet meer iedere dag een gratis e-book, maar kun je er door de maand heen vier kiezen. Ook maak je iedere dag kans op een boekenbon ter waarde van vijftig euro.

PlusonlineOok één van mijn favorieten, omdat deze zo gevarieerd is. Je maakt kans op prijzen, maar je vindt ook knutselideeën, recepten en wandelroutes achter de digitale deurtjes.

TeufelBij Teufel maak je dagelijks kans op een mooi audiosysteem. Ik heb helaas nog nooit iets gewonnen, maar hopen mag altijd he. Om mee te doen met je je wel even aanmelden voor de nieuwsbrief.

Tefal Iedere dag kun je een vakje openkrassen en kans maken op een product van Tefal.

VisitOostOok hier kun je iedere dag een vakje openkrassen. Je maakt kans op mooie prijzen uit Overijssel, of je kunt routes en kortingen vinden.

Dille & KamilleDeze adventskalender is nieuw voor me, dus ik ben erg benieuwd wat zij ervan gemaakt hebben.

WaschbaerEen adventskalender van een duurzame webshop, dat kan bijna niet tegenvallen. Ook deze ken ik nog niet, dus ik heb geen idee wat er achter de deurtjes kan zitten.

Voor wie goed is in Duits: hier heeft iemand ook een heleboel adventskalenders verzameld. Ze zijn voor zover ik gezien heb niet allemaal digitaal en/of gratis, en ik heb geen idee in hoeverre je als Nederlander mee kunt doen.

Ken je er nog meer? Geef ze vooral door in een reactie, als ik er genoeg bij vind komt er een vervolg!

3 gedachtes over “Digitale adventskalenders 2021

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.