Maart mini-bucketlist

Februari vloog voorbij, winter en lente wisselden elkaar in rap tempo af, en er gebeurden tenminste dingen in februari. Tijd voor een terugblik op de mini-bucketlist.

Foto door Polina Kovaleva op Pexels.com

Ik wilde in februari meer gaan sporten. Ik volgde een bootcamples, en nog één, ging vaker wandelen nu het langer licht is, en ik deed thuis ook iets meer. Nog niet zoveel als ik eigenlijk had willen doen, maar ik reken het goed.
Daarnaast wilde ik een relaxdag voor mezelf plannen, en daar is het niet helemaal van gekomen. In ieder geval niet zoals ik in gedachten had, maar ik heb zeker dagen rust genomen, weinig gedaan en tijd voor mezelf geregeld. Half geslaagd dan maar.
Tot slot wilde ik beginnen met de moestuin, en dat is gelukt. Er is een nieuw moestuingedeelte in de tuin, de eerste zaden staan al onder glas, ik heb bordjes om aan te geven wat waar staat, ik ben helemaal klaar om los te gaan.

Tijd voor nieuwe doelen voor de komende maand:

♥ Een nieuw recept uitproberen. Afgelopen maand ben ik niet echt creatief in de keuken geweest, deze maand wil ik toch echt weer een keer iets nieuws proberen. En als het lekker is deel ik het natuurlijk.

♥ Het hoepelen weer oppakken. Ik had hem een tijdje laten staan omdat ik te lomp ben om het binnen te doen, maar nu het weer lekkerder weer aan het worden is wil ik wel weer lekker gaan hoepelen. Het is net buitenspelen!

♥ Mijn kledingkast weer eens flink opruimen. Niet dat ik verwacht dat er veel weg kan, want alles draag ik, maar het is gewoon een beetje een zooitje in de kast.

Wat wil jij komende maand gaan doen?

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.