Mijn 9 beste Instagramfoto’s van 2020

Ieder jaar maak ik een overzichtje van de 9 Instagramfoto’s die de meeste likes kregen in het afgelopen jaar. Ik deelde hem al op Instagram zelf, maar plaats hem ook altijd hier met een beschrijving van de foto’s.

Van linksboven naar rechtsonder:

De eerste foto is de zwangere buik waar toen mijn nichtje nog in zat. Erg leuk dat deze op 1 staat, want dit was natuurlijk wel een erg speciale bellypaint.
Boven in het midden de enige hardloopfoto uit het overzicht. Alle evenementen waren natuurlijk afgelast, en heel veel heb ik niet gelopen. De motivatie ontbrak een beetje. Ik liep wel een ‘virtuele run’, de coronarun, waar je hier de medaille van ziet. Toch een leuke herinnering aan dit bizarre jaar.
Op de derde foto zie je een bord met eten uit een restaurant in Volendam, toen buiten de deur eten weer even kon. Het was een gevulde paprika met salade en aardappeltjes, erg lekker.
De vierde foto is weer een bellypaint, en mijn eerste klant toen de contactberoepen weer aan de slag mochten.
Op vijf staat het eerste ontwerp van mijn kerstkaartje van dit jaar. Het uiteindelijke kaartje is in de details iets anders geworden. Het jaar samengevat in een kaartje, en veel mensen vonden hem leuk.
Op zes staat een schattig eekhoorntje, gezien tijdens onze minibreak in januari. De enige pre-coronafoto in dit overzicht.
Foto zeven hoort eigenlijk bij foto drie, want voordat we gingen eten bezochten we de Zaanse Schans.
De achtste foto is mijn eerste houtbrandwerk. Leuk dat deze ook hoog gescoord heeft, want ik ben hier ook best trots op. Er zit veel tijd in, maar ik ben blij met hoe hij geworden is. Hij heeft een mooi plekje gekregen.
En tot slot een mooie zonsondergang. Die blijven mooi om op de foto te zetten.

2 gedachtes over “Mijn 9 beste Instagramfoto’s van 2020

  1. Oh ja, de belly paint, maar die was dan ook erg mooi, bijzonder nu, dat jouw nichtje er inmiddels is šŸ˜€

    En verder instagram, ik was al wat afgekicked, maar dit jaar heeft er volgens mij voor gezorgd dat ik er amper meer ben, soms denk ik, op mijn eigen blog zie ik de feed, ik moet weer eens wat uploaden, het staat zolang stl, hahahaha

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.