Digitale adventskalenders 2020

Vorig jaar deelde ik een aantal digitale adventskalenders die je gratis kunt openen. Soms met cadeautjes, soms met leuke kortingen of kans op mooie prijzen. Omdat cadeautjes altijd leuk zijn en omdat iedereen volgens mij wel wat positiviteit kan gebruiken doe ik dat dit jaar gewoon weer.

Foto door Torsten Dettlaff op Pexels.com

Hebban – De adventskalender van Hebban is dit jaar iets anders dan eerdere jaren. Niet meer iedere dag een gratis e-book, maar in plaats daarvan elke dag meerdere verrassingen, waaronder een leesfragment. Aan het eind van iedere week kun je kiezen welk fragment je het meest aansprak en dat e-book kun je dan krijgen.

Teufel – Via Teufel maak je weer iedere dag kans op een mooi audiosysteem. Als je vorig jaar hebt meegedaan dan heb je waarschijnlijk al een e-mail ontvangen dat hij weer van start gaat op 1 december. Anders kun je je via de website aanmelden.

Plusonline – Iedere dag een andere verrassing. Een gratis knutselpatroon, een puzzel of kans op een leuke prijs, deze is altijd erg gevarieerd. Als je iedere dag een vakje openmaakt maak je kans op de hoofdprijs.

Triumph – Iedere dag kans op een prachtige prijs. Wel even aanmelden, maar na afloop kun je je natuurlijk gewoon weer afmelden als je wil. Hij is wel in het Duits, maar prima te volgen.

Ostseefaehren – Opnieuw vier adventskalenders, met iedere dag kans op verschillende prijzen, waaronder reischeques.

VT Wonen – Achter ieder deurtje leuke kortingen of kans op een mooie prijs voor in huis. Vorig jaar zaten er erg leuke dingen tussen, die ik overigens helaas niet heb gewonnen.

Ken je nog meer online adventskalenders? Laat het weten in de reacties. Als ik er genoeg verzamel komt er een tweede deel.

Een gedachte over “Digitale adventskalenders 2020

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.