Februari mini-bucketlist

Januari duurde in het begin heel lang, maar het leukste gedeelte vloog natuurlijk voorbij, helaas. Het was een fijne maand, en erg goed voor mijn gestelde doelen.

green leaf plant

Foto door Daria Shevstova op Pexels.com | Ik wilde in januari de balans terugbrengen na de feestdagen, een beetje een vaag doel misschien, maar het is wel gelukt. Ik heb gezond gegeten, met natuurlijk ook wel eens een ongezonde uitschieter maar ook dat hoort bij balans. Ik heb meer geslapen en meer rust genomen, en natuurlijk lekker gesport. En dat is me allemaal erg goed bevallen.
Ik wilde ook mijn creakast opruimen, en dat heb ik meteen in de eerste week gedaan. Conclusie: ik heb ontzettend veel leuke washi tape, ik heb echt nog een groot etui nodig en ik heb minder papier dan ik dacht. En er past veel meer in die kast als het een beetje geordend ligt.
Tot slot wilde ik meer wandelen, en dat is ook zeker gelukt. Nu ik minder op kantoor werk heb ik ook doordeweeks meer tijd voor ons hondenwandelgroepje, dus daar ging ik weer eens mee op stap, maar ik ging ook in mijn pauzes graag lekker naar buiten als het droog was. En op vakantie wandelden we ook heel wat af.

♥ Aan de slag met epoxy! Ik heb mijn ringmallen binnen en ik kan niet wachten om het uit te proberen. Het resultaat zal ik natuurlijk delen.

♥ Een begin maken met het ontwerp van een (nu nog even) geheim project.

♥ Me een beetje verdiepen in Pinterest. Niet dat ik de illusie heb dat ik binnen een maand expert ben, maar ik wil er op zijn minst een beetje in duiken.

Heb jij doelen voor de komende maand?

 

Een gedachte over “Februari mini-bucketlist

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.