Januari mini-bucketlist

Onze nieuwjaarstraditie is dat we op nieuwjaarsdag altijd een dag naar de sauna gaan, dus mijn nieuwe blogjaar begint altijd een dag later. Dus ook de mini-bucketlist komt een dag later dan jullie gewend zijn. Wat ging december snel voorbij, en wat was het een drukke, maar fijne, maand.

january scrabble

Foto door Plush Design op Pexels.com | Ondanks de drukte was december een prima maand voor mijn doelen. Ik wilde gemiddeld twee keer per week sporten, en dat heb ik ook gedaan. Het was heerlijk, ik had het fitnessen echt gemist.
Ik wilde ook meedoen met de santarun, en ook dat is gelukt. Het was nat en koud buiten, maar toch was het een gezellige run.
Een ander doel was het boeken van de vakantie, die mag ik ook afvinken. Er staat weer een lekker midweekje Limburg gepland.
Het enige wat ik niet gedaan heb is een kerststukje maken. We hadden een stukje gekregen, ik had geen plek meer voor nog een kerststukje en ik kwam er ook niet aan toe. Al met al ben ik dik tevreden.

Voor januari zijn er natuurlijk nieuwe doelen:

♥ De balans terugbrengen. Ik heb wel veel gesport, maar ook veel en ongezond gegeten in de kerstvakantie. Mijn lijf vraagt om gezond eten, rust en selfcare, dus dat ga ik het de komende weken zeker geven.

♥ Mijn creaspullen opruimen en ordenen. Ik heb een hoekje in de kast, een koffer en nog een tas vol spullen. Allemaal spullen die ik gebruik, maar ik heb gewoon heel veel, en ik wil er wat orde in brengen.

♥ Wandelen! Ik wil meer op stap met onze hondenwandelgroep, maar ook gewoon lekker regelmatig zelf een rondje lopen.

Wat zijn jouw plannen voor de komende maand?

5 gedachtes over “Januari mini-bucketlist

 1. Ik heb in de decembermaand ook wel behoorlijk ongezonde dingen gegeten, dus voor mij ook weer ‘back to business’ wat gezond eten betreft. Wandelen doe ik zomer en winter heel veel, dus ben niet echt tekort gekomen op dat punt. Wel wil ik snel het fietsen weer op gaan pakken. De laatste maanden van 2019 is dat er weinig van gekomen en toen ik eind december een rondje van 30 km deed, realiseerde me pas hoe erg ik dat gemist had!

  Like

 2. De komende maand staat eigenlijk alweer in het teken van vele afspraken met rioolservice, Vattenval is bezig in mijn huis en dus ook de woningbouw, dat loopt al enige tijd, en ja, dat gat op 8 januari weer van start, tussen de verjaardagen door. Kortom, in de maand januari, nul doelen, behalve het huis op orde zien te houden en de agenda’s hahaha

  Ik ben bang dat het zo weer zomer is, nou ja bang… you know…

  Ennuh, gelukkig nieuwjaar, dat al jouw wensen en dromen uit mogen komen in 2020.
  X

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.