Getest | Fit At Home

Via mijn telefoonprovider mag ik twee maanden gratis gebruik maken van Fit At Home. Een mooie gelegenheid dus om het programma uitgebreid te testen en weer eens fanatiek te gaan werken aan spierkracht, flexibiliteit en conditie.

person rolling green gym mat

Foto door Rawpixel op Pexel.com | Fit At Home is een sportplatform waarmee je thuis voor je tv of computer kunt trainen. De workoutvideo’s zijn gemaakt door verschillende personal trainers die ook BN’ers trainen.
Als je inlogt kun je kiezen van welke trainer je een workout wil volgen, iedere trainer heeft zijn of haar eigen specialisatie, zoals bijvoorbeeld yoga, kickboksen of zwangeren. In plaats van een trainer kun je ook een workout kiezen op basis van categorie, zoals flexibiliteit, conditie of afvallen. Voor de kinderen zijn er speciale dansworkouts.
Ik heb natuurlijk al een paar video’s uitgeprobeerd, en ik vind ze erg prettig. Als je een video hebt uitgekozen zie je meteen hoe lang hij duurt, hoeveel calorieën je gemiddeld verbrand, wat je nodig hebt voor de workout en een korte omschrijving. Is het niet  wat je zoekt, dan kies je gewoon een andere. De bewegingen zijn duidelijk, en worden waar nodig goed uitgelegd.
Maar is dat nou wel intensief, zo’n thuisworkout? Jazeker! Je kunt het natuurlijk zo zwaar maken als je zelf wil, maar de trainingen zijn zeker pittig. En dat geeft een heerlijk gevoel na afloop.
Het fijne van Fit At  Home is dat je op je eigen tijd en in je eigen huis kunt sporten, en de workout kunt kiezen waar je op dat moment zin in hebt. Het nadeel, zeker voor beginnende sporters, kan zijn dat je geen begeleiding hebt, niemand die het je laat weten als je een beweging niet goed uitvoert.
Ik vind het in ieder geval heerlijk om een paar keer per week een intensieve workout te doen, dus ik ga er zeker meer gebruik van maken zolang mijn proefabonnement actief is. Of ik er geld voor over zou hebben weet ik nog niet, maar ik denk het niet. Er zijn genoeg workouts online te vinden waar je niet voor hoeft te betalen.

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.