Gewoon even kletsen

Eigenlijk was het mijn bedoeling om gisteravond weer een blogje online te gooien, maar daar kwam even iets tussen. In plaats van het huis schoon te maken en blogjes te tikken stond ik onverwacht in het Goffertpark.

img_4744s’ Ochtends kreeg ik een kaartje aangeboden voor het concert van Muse in het Goffertpark, en daar heb ik natuurlijk geen nee tegen gezegd. En zo stond ik daar ’s avonds met onder andere twee collega’s. Lekker last minute, ik ben na mijn werkdag snel naar huis gegaan om iets te eten en me om te kleden en toen kon ik al weer terug, maar wat een topavond. Geweldige show, goede muziek, gezellige mensen, mooi weer, ik heb genoten. Maar wat was het vanmorgen vroeg toen die wekker ging. Gelukkig hebben we een koffie-automaat.
Nog een leuk nieuwtje: vorige week ben ik telefonisch geïnterviewd door een tijdschrift, over bodyshaming. Ik weet niet zeker of ik al mag zeggen welk tijdschrift, dus voor de zekerheid doe ik dat maar niet, maar hij komt wel snel uit. Het wordt maar een klein stukje, er komen meerdere mensen aan het woord in het artikel, maar ik ben erg benieuwd naar het resultaat. Natuurlijk zal ik er nog iets meer over vertellen als het nummer is uitgekomen.
Verder ben ik op dit moment naast het werk vooral aan het genieten van het mooie zomerse weer. Maandagnacht leek het opeens alsof er een roofvogel in de wijk rond vloog. We hebben hem niet gevonden, maar ook buren gingen de straat op om te kijken wat er nou zo’n herrie maakte. Het klonk als een roofvogel, en in de verte reageerde een ander met hetzelfde geluid. Heel gek, ik heb nog nooit roofvogels in de wijk gespot. Buiten de bebouwde kom valt genoeg te vangen, dus over het algemeen blijven ze hier ver bij de huizen vandaan. Maar wat het ook was, we wilden niet dat onze konijnen er de late night snack van zouden worden, dus die hebben we voor de zekerheid maar even naar binnen gebracht. Na maandag hebben we hem (of haar) ook niet meer gehoord, en niemand heeft hem gezien.
Komend weekend viert Lief zijn verjaardag, en verder hebben we nog helemaal geen plannen. Lekker rustig. Heb jij nog leuke plannen voor het weekend?

3 gedachtes over “Gewoon even kletsen

 1. Oh, van harte gefeliciteerd met jouw Lief! Heel veel plezier met vieren en het weer zit in elk geval mee, Keep it Cool, hahahahaha

  Hier, nul plannen, nou ja, ik had er net eentje, maar er wordt wat bezorgd straks, en de tijd? Tussen 11 en 15.00 uur… right? 😉 Ik wil graag even naar de Kringloop, potjes kijken voor alle stekkies die ik hier heb nu… en verpotten eventueel maar ook twee grote planten die echt groter moeten en nieuwe aarde nodig hebben :O

  Verder, haken vandaag, dus cool houden straks, en Liefste blijft in Drachten, volgend weekend zijn we weer samen, dit is ook wel even lekker zo. 😉

  X

  Like

 2. Echt zo leuk dat je ook naar Muse bent gegaan! Ik vond het echt een heel tof concert. Nog gefeliciteerd met je vriend (iets te laat, maar het gaat het om het idee). Ik ben benieuwd naar het artikel, super tof dat je daarvoor bent geïnterviewd!

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.