Mei mini-bucketlist

April is alweer voorbij, en wat was het leuk deze maand. Ik heb volop genoten, en natuurlijk ben ik bezig geweest met de doelen die ik had gesteld. April was best een volle maand, maar ondanks dat ben ik niet ontevreden over de score.

Ik wilde de Daily Wallsit weer oppakken. Nou heb ik niet iedere dag gehaald, maar wel bijna. Ik had geen doel qua tijd, maar inmiddels kan ik het 2,5 minuut volhouden. Nog niet zo lang als mijn record van een paar jaar geleden, maar het lijkt tenminste weer ergens op.
Ik wilde ook een voorjaarsschoonmaak houden. Gemiddeld iedere dag twee dingen weg doen, dat is gelukt. Niet alles wat ik wilde aanpakken is al klaar, maar het begin is er. Twee dingen per dag weg en een inventarisatie voor mijn kledingkast was het doel, en dat is gelukt.
Tot slot wilde ik eens per week vegan eten. Ik geloof dat ik één week overgeslagen heb, de week van Pasen. Niet slecht.

378765_188697987887615_793213595_n

Nieuwe maand, dus tijd voor nieuwe doelen!

♥ Hardlopen! Gemiddeld minstens twee keer per week. Het is vroeg licht, het wordt laat donker en het is niet te koud, dus geen enkel excuus.

♥ Mijn gehaakte papegaai afmaken.

♥ De maandchallenges bevallen tot nu toe wel goed, dagelijks kort ergens op focussen om er beter in te worden, dus die hou ik erin. Komende maand ga ik voor springtouwen.

Heb jij doelen voor de komende maand?

9 gedachtes over “Mei mini-bucketlist

 1. Iedere keer als ik de Daily wallsit voorbij zie komen moet ik aan jou denken haha. Hoe heb jij dit opgebouwd? Gewoon zitten en kijken tot hoe lang je spieren het volhouden?
  En als vogelliefhebber ben ik ook wel benieuwd naar je papegaai 🙂

  Like

 2. Ik stel denk ik dan zelfs dagdoelen… elke dag vers koken is er eentje, of elke dag iets in het huishouden doen, kan soms ook best lastig zijn, en dan doel ik op klussen die niet elke dag hoeven, hahahaha

  Doelen stellen met een tijdslimiet kan heel goed helpen inderdaad, dat had ik even met foto’s sturen en bewerken bijv. er zat niet echt een tijdslimiet op bijv. maar die heb ik zelf ingesteld pas geleden, en de rest komt nog op blog, maar dat is verder aan mij, hoe en vooral wanneer 😉 Ik ben ook wel van de afwisseling 😀

  X

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.