Ask Me Anything: De antwoorden

28161992_1647016838722382_3588545715210847157_oTwee weken geleden mochten jullie je vragen op me loslaten, en er zijn leuke vragen voorbij gekomen. Vandaag beantwoord ik de vragen die jullie gesteld hebben.

Wat is je droomberoep?
Schrijfster natuurlijk, maar om daar ook echt van te kunnen leven moet je J.K. Rowling heten geloof ik. Dit is overigens ook de enige droom die ik als kind al had. Het is nooit anders geweest.

Wat staat er nog op je bucketlist?
Lijk spelen in een detective, het Noorderlicht zien, hardlopen in Central Park. Mijn bucketlist vind je hier.

Van welke hobby zou je graag je beroep maken?
Tja, schrijven dus.

(Alle drie van Liefmeisje)

Als je zou moeten verhuizen, weg uit de provincie waar je nu woont, naar welke provincie zou je dan gaan?
Ik denk naar Brabant. Beetje flauw misschien, want ik woon al op de grens met Brabant, dus dan hoef ik niet zo ver te verhuizen. Maar het grootste deel van mijn leven is hier, ik wil ook helemaal niet ver weg.

(Van Morgaine)

Leef je nu het leven dat je tien jaar geleden in gedachten had?
Deels wel. Tien jaar geleden waren we net een jaar bij elkaar en hoopte ik dat we bij elkaar zouden blijven (check!) en bij elkaar zouden wonen (check!). Ook verwachte ik wel dat we op zijn minst een huisdier zouden hebben (check!) en dat ik een grote-mensen-baan zou hebben (check!).
Maar ik verwachte ook dat die baan in het ziekenhuis zou zijn (nope), dat ik volwassen zou zijn (mwah) en misschien zelfs een kind zou hebben (nope). Al met al dus niet helemaal, maar het leven laat zich nou eenmaal niet plannen. En dat is maar goed ook, want wat zou dat saai zijn denk ik. Ook al is het niet altijd gelopen zoals ik had verwacht, ik ben hartstikke blij met mijn leven.

(Van Deborah)

 

3 gedachtes over “Ask Me Anything: De antwoorden

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.