Uit de brievenbus: #Twitkerst 2017

dagdsNa de laatste keer #echtepostiscool had ik me meteen ingeschreven voor Twitkerst, een soortgelijk project. Vorige week ontving ik een groot pakket vol kerstcadeautjes, en zaterdagavond was het tijd om ze uit te pakken.

Ik had nog niet eerder meegedaan met Twitkerst, maar was het al wel vaker tegengekomen op Twitter. Het idee is eigenlijk hetzelfde als bij EPIC, het lijkt op lootjes trekken. Je krijgt een naam toegewezen om een cadeau voor te kopen, en iemand anders krijgt jouw naam toegewezen. Het budget was € 12,50 exclusief de verzendkosten.

img_0030

Zelf mocht ik shoppen voor Els. Ik ben helaas vergeten om een foto te maken van de cadeautjes die ik heb geshopt, maar deze box ging naar haar toe. Ik vond het erg leuk om een pakket voor haar samen te stellen.

img_0112

Mijn pakket kwam van Helmy. Het eerste wat mij opviel was dat het een enorme doos was, die ook best zwaar was. Ik was erg nieuwsgierig, en geduld is niet mijn sterkste kant als zo’n doos me een paar dagen aan staat te staren. Maar ik heb mijn geduld kunnen bewaren tot het uitpakmoment, en zoals je kan zien zat er veel in.

img_0131

Wat een verwennerij, heel veel chocola (kikkers en muizen, zo lekker!), maar ook zo veel leuke spulletjes. Een feestje om uit te pakken, ik leek wel jarig.

img_0134

Van linksboven naar rechtsonder: in het zwarte tasje zaten heerlijke geur-waxinelichtjes. Twee mooi gekleurde houdertjes voor een kaarsje, en kaarten. En daarnaast een mooi houten bord om op te hangen.
Een gigantische chocoladekerstman, en hij was zo goed verpakt dat hij gewoon nog heel was. Een puzzel met blanco stukken die ik zelf kan tekenen, daar heb ik al zo veel leuke ideeën mee. En zulke schattige chihuahua boekensteunen.
Een grote dennenappel met een touw om hem op te kunnen hangen, een vingerpoppetje, twee mooie mokken, washi tape die ik zelf in kan kleuren en een karamel-zeezout reep.
Een kerstpakje voor de hond, hij is Nina te groot, maar Macho gaat hem vast passen volgend jaar. Een boek, deze kreeg ik erbij als extraatje. Vrolijk gekleurde doeken, krijtbordlabels en verschillende lekkere koffietjes.
En zoals je ziet heel veel snoepjes en versierseltjes, het was ook allemaal erg leuk ingepakt.
Ik ben weer blij met mijn pakket, en ik ga zeker vaker meedoen.

Deed jij ook mee?

9974

5 gedachtes over “Uit de brievenbus: #Twitkerst 2017

 1. Wat ontzettend leuk! En inderdaad, wat een hoop leuke dingen kwamen eruit, ik snap dat je moeite had met wachten tot het uitpak moment. hahahaha

  Zelf heb ik wel een twitter account maar heel eerlijk, ik gooi er dingen neer voor anderen, maar zit er zelf eigenlijk nooit, hahaha lekker arrogant eigenlijk, dus ik wist niet eens dat dit er was, misschien toch wat vaker op twitter kijken 😉

  Maar, net als echte post is cool… tsjah, ik wacht nog even 😉

  Geniet van deze tweede kerstdag vandaag, wat je ook gaat doen!

  X

  Like

 2. Wat een tof pakket heb je gehad! Voor Budgie heb ik ook zo’n kerstmannentruitje (al weet ik niet waar die is). Ik doe eigenlijk alleen mee met EPIC. Ik ben benieuwd wanneer er weer een nieuwe editie van volgt. 🙂

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.