NaNoWriMo: de helweek overleefd

nano-2017-participant-facebook-coverDe tweede week van NaNoWriMo staat ook wel bekend als de helweek, en dat is net zo positief bedoeld als het klinkt. Maar ik ben er nog, en vandaag zitten we zelfs precies op de helft van de maand.

De tweede week is de week waarin veel mensen een beetje inkakken. De eerste week wordt er meestal veel geschreven, in de tweede week iets minder. Vorig jaar had ik daar heel erg last van, en daarna kwam het ook niet meer goed.
Dit jaar valt het reuze mee. Sterker nog, ik heb in deze tweede week meer geschreven dan in de eerste week.

NaNo17

Dit is mijn grafiekje tot nu toe, alleen vandaag staat er nog niet in omdat ik nog moet beginnen, ik schrijf het meest in de avond.
In de eerste week lag ik netjes op schema, ik heb één dag een beetje achter gelopen maar dat had ik de volgende dag al weer bijgetrokken. Maar in de tweede week ben ik steeds meer gaan uitlopen, de laatste dagen loop ik standaard iets meer dan een dag voor op het schema. Ideaal als ik eens een dag minder tijd of zin heb.
Ik zit lekker in mijn verhaal en verwacht dan ook wel voor 30 november de 50.000 woorden te bereiken. Het is absoluut (nog) niet boekwaardig, maar dat is ook niet het idee van NaNoWriMo, na november mag er natuurlijk volop herschreven en geschrapt worden. Maar ik vind het al heerlijk om weer in de schrijfflow te zitten, dit gaat helemaal goed komen.

Als je ook meedoet, hoe gaat het bij jou?

9974

7 gedachtes over “NaNoWriMo: de helweek overleefd

    1. Is niet per se de bedoeling van NaNoWriMo maar dat kan iedereen natuurlijk voor zich bepalen. Maar ik hoop dat het na flink wat schaafwerk als boek gaat uitkomen dus voorlopig komt het niet online.

      Geliked door 1 persoon

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.