Gelezen: Geknipt voor jou van Chantal van Gastel

9200000002271479Hannah is jong, single en heeft maar één droom: het opzetten van haar eigen modelabel. Tot die tijd moet ze het doen met haar baan als assistente van de veeleisende ontwerpster Anna Lee, een regelrechte boss from hell. En dan is er ook nog die arrogante advocaat Frank, wiens zoontje ze door een ongelukkige samenloop van omstandigheden moest ophalen van de crèche en even verstopte op kantoor. Maar Frank blijkt zo slecht nog niet en helpt haar als de zaken op de werkvloer bij Anna Lee escaleren. Komt haar droom dan misschien toch binnen handbereik? En hoe zit het met Frank, ze kan het toch niet aanleggen met een man die getrouwd is en ook nog vader?!

Ik kende Chantal van Gastel al van de ‘Zwaar’-serie, waar ik erg van genoten heb. Geknipt voor jou had ik al een tijdje in de boekenkast staan, maar het was er eerder nooit van gekomen om hem te lezen. Tot ik zin had in een luchtige chicklit.
Geknipt voor jou voldeed aan alle verwachtingen. De humor en de prettige schrijfstijl van Chantal kwamen ook in dit boek goed naar voren. Het boek leest prettig, is vlot geschreven en af en toe heb ik hardop moeten lachen. En dat is precies wat ik zoek in een chicklit.
De personages zijn goed uitgewerkt, en zouden zo in het echte leven passen. Dat maakt het lezen extra leuk, net of je er zelf in zit.
Eigenlijk zijn alle chicklits in grote lijnen wel voorspelbaar (natuurlijk komt het goed!), en daarin is dit boek niet anders, maar in de kleinere dingen zat toch genoeg spanning om door te willen lezen, en zelfs een onverwachte wending aan het verhaal.
Ik heb weer echt genoten van Geknipt voor jou, als je van dit soort boeken houdt raad ik hem zeker aan. Lekker ‘tussendoortje’, een verhaal waar je niet te veel over na hoeft te denken, maar waar je je wel helemaal in kan verliezen.

De link in deze post is een affiliate link. Zie mijn disclaimer voor meer info.

9974

2 gedachtes over “Gelezen: Geknipt voor jou van Chantal van Gastel

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.