Ice Cream Tag

img_4594-1Met de zomer in aantocht is het natuurlijk tijd voor ijs. Ik kwam deze Ice Cream Tag tegen op Trendbubbles, en vond hem erg leuk om in te vullen. Het weer is dan wel niet meer zo mooi, een ijsje gaat er altijd wel in.

Wat is je favoriete ijsje?
Sowieso iets van Ben & Jerry’s. Over welke smaak twijfel ik, ze hebben zo veel lekkere smaken.

Wat is je favoriete topping op softijs?
Chocoladesaus met nootjes.

Welk ijsje vind je totaal niet lekker?
Ik heb op vakantie in Parijs eens een groene slushpuppy besteld. Ik verwachte appel of kiwi, of in ieder geval iets fruitigs zoals hier, maar het bleek mint. Brr. Niet alleen een teleurstelling omdat het totaal iets anders was dan ik verwachte, maar het was ook echt heel veel mint.

Ben je meer een liefhebber van softijs, waterijs of yoghurtijs?
Van alledrie eigenlijk. De ene keer heb ik meer zin in softijs, de andere keer meer in water- of yoghurtijs.

Hoe ziet je droomijsje eruit?
Die zou sowieso chocola en (gezouten?) karamel hebben. Misschien nog iets van cookie dough en nootjes.

Hoe veel ijsjes eet je ongeveer in de zomer?
Gemiddeld toch wel minstens een per week, maar misschien nog wel meer.

Welke drie smaken bolletjes ijs neem jij op je hoorntje?
Tiramisu, caramel crunch en stracciatella.

Verzin een naam voor je zelfverzonnen ijsje?
Sweet dreams.

Hoe zou jouw droomijsje eruit zien?

9974

 

 

6 gedachtes over “Ice Cream Tag

  1. Pistache met slagroom, dat is al zolang als ik mij kan heugen mijn smaak en mijn soort ijs, natuurlijk zijn er ook andere ijsjes die ik fijn vindt, maar qua Italiaans ijs? Dit dus, hahaha Ik ben dan ook blij dat het weer verkrijgbaar is, zoals bij de AH in cones maar ook in de bekers, hmmmmmmm

    X

    Like

  2. Oh heerlijk, ijs! Maar ik heb niet één favoriet. Want Magnum White vind ik erg lekker, Ben&Jerry’s Fudge Brownie, sowieso chocolade ijs en ik had op vakantie oreo-ijs op. Allemaal liefde! ❤

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.