Mister Free’d Cheddar & Pumpkin Seeds Crackers

freed-crackers8-cheese-bigDeze crackers vond ik in de healthbox, en er waren mensen nieuwsgierig naar een review over dit product. U vraagt, wij draaien, dus hier komt hij, wat vond ik van deze glutenvrije, vegetarische crackers?
Ik was zelf ook erg benieuwd naar de crackers. Cheddar, daar hou ik wel van, maar die pompoenpitten? Die zijn wel erg, ehm, groot.
Maar ik heb ze geproefd, en de pompoenpitten zijn gelukkig helemaal niet overheersend. Je moet wel een sterk gebit hebben voor de crackers, ze zijn best hard, maar wel zo dat het echt bij die crackers hoort.
Ik allereerst een stukje zonder beleg geproefd, en eigenlijk zijn ze dan al erg smaakvol. Je proeft de cheddar goed, en ik vond ze, als je ze in kleinere stukjes breekt, ook erg goed voldoen als gezondere vervanger van chips op de bank.
Maar als lunch of ontbijt vond ik ze wat kaal zonder beleg, dus deed ik er kaas en komkommer op, en dat maakt een heerlijke combinatie.
Wel vond ik ze verrassend machtig: belegd met de kaas en komkommer had ik na twee stuks al genoeg voor de lunch.
Ik vond ze dus erg lekker, en ik zou ze zeker nog eens kopen, als ze tenminste wat goedkoper zouden zijn. Ze zijn op dit moment alleen te koop bij de AH, en ze kosten € 2,99 per zes stuks, dat vind ik best een beetje prijzig.

6 gedachtes over “Mister Free’d Cheddar & Pumpkin Seeds Crackers

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.