Gelezen: Crossfire #1 Verslaafd aan jou van Sylvia Day

9200000007042398Gideon Cross en Eva Tramell dragen beiden een beschadigd verleden met zich mee, maar hun passie en lust zijn even bedwelmend als gevaarlijk…
Hij was oogverblindend, briljant, grillig en opwindend. Ik had me nog nooit tot iets of iemand zo aangetrokken gevoeld. Ik hunkerde naar zijn aanraking alsof ik aan hem verslaafd was, ook al wist ik dat mijn verdediging daar zwakker van werd. Ik was bezoedeld, beschadigd, maar hij wist zonder enige moeite bij mij de juiste snaar te raken.
Gideon had zijn eigen demonen. Zijn liefde liet me niet meer los, maar het gevaar bleef dat we door ons gekwelde verleden uit elkaar gerukt zouden worden.

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen. Ik kwam er bijna niet doorheen. Ik weet niet precies wat het was, maar Verslaafd Aan Jou pakte me absoluut niet.
Ik werd nieuwsgierig naar deze serie omdat ik er veel goede verhalen over hoorde en omdat ik wel genoten heb van Fifty Shades. Maar ondanks de vergelijking die vaak getrokken wordt vond ik ze heel verschillend.
Het verhaal is overigens zeker niet slecht geschreven, daar lag het niet aan. Een slecht verhaal was het ook niet, ik kan er eigenlijk niet echt de vinger op leggen waarom dit niet mijn boek was.
De serie Crossfire bestaat eigenlijk uit vijf delen, maar voor mij houdt het voorlopig op bij het eerste deel, ik heb vooralsnog niet de behoefte om de rest te lezen. Wie weet word ik nog eens zo nieuwsgierig naar de andere delen dat ik een poging waag, maar voor nu laat ik het bij het eerste deel.

4 gedachtes over “Gelezen: Crossfire #1 Verslaafd aan jou van Sylvia Day

  1. Dat is jammer, en dan vind ik het nog knap dat je door gezet heb, ik leg een boek vaak weg als het mij niet pakt, dan dwalen mijn gedachten af, dan weet ik niet eens meer wat ik gelezen heb, dus… dat zijn dan ook vaak mijn miskopen helaas. šŸ˜‰

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.