De Happiness Tag

daga

Morgaine tagde mij voor deze vrolijke Happiness Tag. Een leuke, vrolijke tag met alleen maar vragen om blij van te worden, dus ik vulde hem graag voor jullie in. De tag is bedacht door  Loved by Steph

Van welk eten word je blij?
Ehm, alles? Ik ben gek op lekker eten. Gebakken vis, pizza, pannenkoeken, maar ook een simpele geroosterde boterham kan me op sommige momenten erg blij maken. Maar als ik dan echt iets moet kiezen, dan laat ik me lekker verwennen in een restaurant.

Welke film maakt je vrolijk?
Absoluut Disney-films. Daar heb ik altijd al een zwak voor gehad, ik heb een hele verzameling.

Welk kledingstuk maakt je happy?
Sinds ik mijn kledingkast flink onder handen heb genomen heb ik alleen nog maar dingen waar ik blij van word. Het is dan wel niet veel meer, maar wel allemaal fijne dingen. Mijn favoriet van dit moment is mijn wijnrode jurkje. Oh en mijn fluffy gilet.

Van welke beautyproducten word je blij?
Een middeltje wat ik eens bij de kapper kocht tegen het pluizen van mijn haar. Een must met dit weer.

Wat is je gelukkigste herinnering?
Pfoe, dat vind ik altijd zo’n lastige, een vraag naar een herinnering. Ik heb zoveel gelukkige herinneringen. De geboorte van mijn zusjes, afscheid van de basisschool, het nieuws dat ik geslaagd was, het moment dat Lief en ik eindelijk toegaven dat we elkaar wel meer dan leuk vonden, ons eerste konijntje, etc, etc.

Van welke muziek word je blij?
Dat ligt helemaal aan mijn bui. Maar deze maakt me altijd wel vrolijk:

Wat doe je op dagen als je down bent om je weer happy te voelen?
Een stukje wandelen of hardlopen, daar kan ik erg van genieten. Even mijn hoofd leegmaken in de buitenlucht. En als dat niet genoeg helpt lekker op de bank kruipen met een vrolijk boek of een leuke film, een kop thee en chocola.

Noem drie willekeurige dingen die je ontzettend gelukkig maken
Skaten, Lief en konijnen.

Ik geef tags eigenlijk nooit door, maar voel je vrij om hem over te nemen. Als je hem overneemt en je laat het weten dan kom ik natuurlijk ook bij jou kijken.

Waar word jij blij van?

20 gedachtes over “De Happiness Tag

 1. Ook heerlijke happy muziek, en als ik jouw antwoorden weer lees denk ik JA, hahaha Er is zoveel om happy over te kunnen zijn vaak, alleen beseffen we ons dat vaak niet.

  Leuk Jenn, dat je mee hebt gedaan 😀

  X

  Like

 2. Leuk ingevuld! Heerlijke muziek ook! 😀 Ik word blij van heel veel dingen. Nu vooral savonds op de bank en het helemaal gezellig maken in huis met kaarsjes. Zo fijn is dat. En ook van wandelen in de natuur word ik heel gelukkig.

  Like

 3. Van ‘Happy’ wordt bijna iedereen wel happy denk ik! Lekker vrolijk nummer. Ik wordt blij van nieuwe theesmaakjes, de natuur en natuurlijk mijn lieve vriend!

  Like

 4. Leuk 🙂 En zet me nog aan het denken ook. Als ik een tag lees denk ik altijd automatisch na over de vragen. Welk moment in mijn leven heeft mij het meest gelukkig gemaakt? Ik besef ineens dat dat toch echt het moment is dat mijn vriend verklaarde dat nooit iemand zo bijzonder voor hem is geweest als ik. Hoe groot de schaduw ook is geweest die boven dat moment heeft gehangen.

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.