Afgelopen week… #38

zfhahfIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Bedankt voor jullie lieve reacties. Ik voel me gelukkig weer goed, behalve dat ik nog wat last heb van een hardnekkige kriebelhoest.

♥ Wat ik (onder andere) gegeten heb:
Niet zoveel, want ik voelde me helemaal niet lekker. En ook geen heel erg noemenswaardige dingen. Of toch: we aten stamppot! Heerlijk, om één of andere reden eten we in de zomer eigenlijk nooit stamppot, terwijl er ook genoeg zomerse varianten zijn.

Wat ik gedaan heb:
Ook niet zo veel. Ik heb nog wel gewoon gewerkt, maar voor veel andere dingen had ik niet echt puf. Vrijdag waren we een dag samen vrij, en toen zijn we heerlijk naar de sauna gegaan. Toen voelde ik me al wel een stuk beter hoor, en geen zorgen, koorts heb ik niet gehad. Na de saunadag voelde ik me veel beter, dus naast dat ik er ontzettend van heb genoten heeft het ook nog eens geholpen. Zaterdag heb ik geschminkt op een buurtfeest, maar na afloop was ik toch wel zo moe dat ik al om half negen op bed lag.

Aantal stappen gezet volgens de Breeze-app:
21369, niet heel veel, gek he?

Wat me blij maakte:
Een fijne dag genieten, een nacht niet benauwd wakker worden, opa die voor zijn kleinzoon zebra wilde worden, een mooi theepakketje van Marion, mijn muesli-bestelling.

Wat ik kocht:
Muesli dus, ik deed voor het eerst een bestelling bij MyMuesli, ik ben erg benieuwd naar de mixen die ik gemaakt heb. Maar van mezelf moet ik eerst de open doos die ik nog heb opmaken. Ik bestelde twee mixen, en kreeg daarbij ook nog zes to-go bakjes met verschillende smaken. En ik kocht buitenwielen voor mijn skates.

Wat ik aan sport gedaan heb:
Alleen derbytraining toen ik me nog wel oke voelde. En in de sauna heb ik ook nog wat baantjes gezwommen.

♥ Waar ik over schreef:
Tja, dat viel ook even tegen. Ik was veel van plan, maar het wilde niet lukken. Ik maakte alleen een lijstje met redenen dat ik geen ‘echte’ blogger ben en meldde jullie dat ik ziek was. Komende week komt er meer.

5 gedachtes over “Afgelopen week… #38

  1. Ja, echt vooral beterschap, doe rustig aan, helpt het thee pakketje van Marion niet een beetje extra mee? 😉 hi hi, als je echt wilt lachen kun je bij mij komen kijken als je zin hebt en tijd natuurlijk om te zien wat er hier gebeurde met die envelop van Marion die ook hier vrijdag binnen kwam, hahaha

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.