Review: Pickwick Double Green

IMG_4330-0

Vorige week zat er een leuke verrassing bij ons pakketje met reclamefolders: een pakje met twee nieuwe theetjes van Pickwick. De nieuwe serie heet Double Green en  het is, heel verrassend, groene thee. Ik heb ze natuurlijk snel geprobeerd. Benieuwd wat ik er van vond? Lees dan snel verder.

Er zaten twee smaken in het pakketje, Apple & Lemongrass en Cucumber Taste & Mint.
Ik probeerde als eerste de Cucumber Taste & Mint, omdat deze me eigenlijk het minst lekker leek. Ik hou niet van thee met mintsmaak. En komkommer, ik wist niet goed wat ik daar van moest denken. Maar deze thee verraste me positief. De mint was absoluut niet overheersend en de komkommer maakte de thee heerlijk fris. Hij deed me qua smaak een beetje denken aan de cactusthee, maar dan nog iets frisser. Een perfect theetje voor in de zomer, deze variant ga ik zeker kopen als ik hem in de winkel zie.
De tweede smaak, Apple & Lemongrass leek me juist erg lekker, thee met appelsmaak vind ik meestal wel lekker. En hij smaakte inderdaad goed, al moet ik eerlijk zeggen dat ik hem niet bijzonder vond. Hij smaakte vooral naar appel, het citroengras haalde ik er niet echt uit, terwijl dat juist de smaak een extraatje had gegeven denk ik. Al met al was het een lekkere thee hoor, en als ik zin heb in appelthee zou dit zeker een variant zijn die ik zou kunnen nemen. Maar ik had eigenlijk iets specialers verwacht.

Ik vond het een leuke actie van Pickwick om deze testers tussen de reclamefolders te doen en ik heb ze met plezier opgemaakt.

Hadden jullie ook thee bij de folders? Wat vond je er van?

18 gedachtes over “Review: Pickwick Double Green

 1. Ik heb een nee/nee sticker dus geen folders maar heb ze al een tijdje in huis. Er schijnt ook een versie met druif te zijn maar laat die nu nergens te koop zijn, die lijkt mij nou net zo apart.
  Ik proef bij die ene versie ook alleen maar appel en die met komkommer is m’n favoriet

  Like

 2. Het is een leuke actie van Pickwick! Zelf ontvang ik hem niet in Belgie, maar misschien dat ik eens aan mijn moeder vraag de thee niet weg te gooien; zij drinken toch geen thee…
  Wat me wel opvalt is dat de zakjes toch wel erg veel op elkaar lijken. Lijkt me verwarrend.

  Like

 3. Wij hebben een nee, nee sticker op de deur, dus geen folders (helaas in dit geval). De appel, citroengras thee is juist mijn nieuwe favoriete thee! Heb al meerdere double green varianten geproefd en tot nu toe erg enthousiast. Door jouw review ben ik nu toch ook erg benieuwd naar de mint, komkommer variant. Ik houd normaal gesproken namelijk ook niet van thee met munt.

  Like

 4. Wij hebben een Nee/Nee sticker op de brievenbus dus ik krijg geen folders (of testertjes).
  Ik ben echt heel benieuwd naar de komkommer thee, het lijken me beide trouwens echt lekkere thee-tjes!

  Like

 5. Wij ontvangen ook geen reclamefolders en ik ben niet zo’n theedrinker. Heel soms muntthee, en af en toe krijg ik van een collega ook weleens een kopje thee om te proeven. Nu bijvoorbeeld met kaneel, erg lekker!

  Like

 6. Oh grappig! Ik heb niks gekregen maar dat zou ook wel raar zijn met een nee/nee-sticker op de brievenbus 😉 Klinkt wel bijzonder. Ook aan te raden voor degenen die normaalgesproken geen fan zijn van groene thee?

  Like

 7. ik hou eigenlijk helemaal niet van groene thee… nee, echt niet. Maar het is wel een hele leuke actie van PickWick. Grappig dat je bij de eerste thee positief verrast was. Misschien moet ik die ook eens gaan proberen. Ach, en als het niets is dan heb ik weer een extra smaakje in mijn theedoos.

  Like

 8. Wij ontvangen geen folders 🙂 Maar ik ben ook geen fan van groene thee dus ik mis niks maar Tommy had het wel willen proberen denk ik. Die was ook fan van de groene thee met cocos.

  Like

 9. Woops heb ik nu serieus een pak folders weggedaan met misschien thee erin? hahahaha nah, dat was wel opgevallen denk ik, of zat het met meerdere folders in plastic zoals wij ze hier binnen krijgen.

  En voor die appelthee heb ik wel een oplossing, doe er wat verse citroen of een druppel citroensap bij, lol 😉

  Van de komkommer wist ik al en ik drink zelf ook graag de groene thee, zag hem al staan maar toch laten staan, eerst eens opmaken wat ik nog heb, daarnaast ben ik gek op jasmijnthee maar dan wel op basis van groene of witte thee. Rooibos krijg ik last van.

  X

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.