Juli mini-bucketlist: en nu is het afgelopen!

adgaeg

En toen was er al weer een nieuwe maand, tijd voor nieuwe doelen. Zoals ik gisteren al schreef zit ik er even doorheen op gewichts-/afval-/gezondheidsgebied, dus mijn doelen voor deze maand zijn vooral daar op gericht.
Mijn doelen voor de vorige maand heb ik half behaald. Ik heb twee boeken gelezen en ik heb uitgebreid gesolliciteerd. En ik ben weer aan het werk. Dat ik de twintig kilometer rennen niet gehaald heb was waarschijnlijk wel duidelijk, en de lenigheidsoefeningen zijn er ook een beetje bij in geschoten. De evenwichtsoefeningen heb ik wel gedaan.

Tijd voor nieuwe doelen:

♥ Een afspraak maken met een diëtist en advies vragen in de sportschool.

♥ Minimaal twee keer per week hardlopen. Als het nodig is qua temperatuur of tijd: er extra vroeg voor opstaan.

Hebben jullie nog doelen voor de komende maand?

♥ Maximaal twee keer per week een ‘jokermomentje’, waarbij ik minimaal eens per week kies voor een gezonde joker.

♥ Een dag op de fiets naar mijn werk. Ja, ik begin met één dag, het is wel een goeie dertig kilometer.

♥ Een eerlijk eetdagboek bijhouden.

10 gedachtes over “Juli mini-bucketlist: en nu is het afgelopen!

 1. Succes met het behalen van je doelen! Ze zijn zeker haalbaar!! Gewoon denken aan het moment volgende maand als je terug kan kijken op een succesvolle maand. En advies vragen helpt vast en zeker, werkt ook nog eens motiverend!!

  Like

 2. Heel veel succes met jouw doelen, ik heb nooit doelen vooruit, ja de lange termijn doelen eventueel die in een lifetime kunnen gebeuren. Als ik iets voor ogen heb, wordt het een doel en dan ga ik er gewoon voor, zet er dan ook vaak geen tijd aan vast.

  X

  Like

 3. Zijn weer mooie doelen!
  Ik kan het je aanraden hoor, hardlopen in de ochtend. Sinds enkele weken doe ik dit minimaal 1 keer in de week. Mijn earlybird rondje haha. Tot nu toe niet meer dan 5 km. Bevalt prima.
  Verder trots zijn op alles wat je doet om je doel te halen. Niet alleen je einddoel, maar de hele weg er naar toe is “feestje” 😀
  Toen ik mijn “keerpunt” zo ben gaan zien kon ik het opeens heel makkelijk volhouden.
  Mijn doel is om minimaal 65 km te lopen deze maand.

  Succes met je doelen!!

  Like

 4. Heel veel succes met de doelen! En wat knap, zoveel kilometer fietsen naar je werk! Ik fiets ook naar mijn werk, als het mooi weer is, maar dat is 8 km max :’). Doe je het wel rustig aan als het zo warm is? 🙂

  Like

 5. Pingback: Gedachtenspinsels

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.