Kletsblogje #4

Mijn eerste werkweek zit er weer op! Het is wel even wennen hoor, maar drie dagen werken, maar vervelend is het niet. Het werk is leuker en veelzijdiger dan ik dacht, tot nu toe ben ik alleen nog maar positief.

Deze week zijn ook de containers weer opgehaald, en wat voelt het lekker om definitief afscheid te nemen van een hoop troep. In de loop der jaren heb ik ontzettend veel spullen verzameld, maar van veel dingen vroeg ik me bij het opruimen af waarom ik het zo lang bewaard heb. Gek, bij de vorige grote opruiming had ik dat gevoel veel minder. Maar het is wel bevrijdend dat het nu weg is.

Woensdag heb ik geschminkt op een jaarmarkt. Heg was druk, aan het eind van de avond was ik kapot, maar het was weer erg geslaagd. Ik had mijn mobiele oplader meegenomen om foto’s te kunnen maken, maar raad eens wat ik de hele dag vergeten ben?

Morgen viert Lief zijn verjaardag. Hij is komende week pas jarig, maar viert het altijd al eerder zodat we op de dag zelf lekker weg kunnen.

Afgelopen nacht en de nacht daarvoor heb ik maar weinig geslapen, dus ik heb wat in te halen. Fijn weekend en welterusten!

9 gedachtes over “Kletsblogje #4

 1. En je was ontzettend moe toen je dit nog even ging tikken, hahaha lees zelf maar even terug, 2 kleine foutjes, maar die 2de.. ja vriend is vast Jarig, karig klinkt zo 😉

  Van harte gefeliciteerd alvast! En vier het groots vandaag!

  X

  Like

   1. Oh zo, ja dat hoor ik vaker, daar heb ik ‘nog’ geen ervaringen mee, bij mij als je wat typefoutjes ziet is het meestal vermoeidheid, en karig springt er dan natuurlijk uit als iemand jarig is, zo divers, hahaha Normaal zeg ik er namelijk nooit iets van, maar karig en jarig liggen TE ver uit elkaar en ik wil alleen vieren voor jou, jullie 😉 Heel veel plezier vandaag! ❤

    Like

 2. nog van harte gefeliciteerd..
  Ik heb dat nu ook, er kan zoveel meer weg dan andere keren..
  en bij twijfel doe ik het nu gewoon weg als ik het al te lang toch niet gebruikt heb…
  Fijn dat je werk je zo goed is bevallen

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.