Kletsblogje #3

Naamloos

Willen jullie nog een indruk van mijn Hemelvaartsdag? Laat ik het kort houden, het leek wel een beetje op Koningsdag. Op het vroege opstaan na, ik kon iets langer blijven slapen. Heerlijk. Het was weer gezellig, maar heel vermoeiend.


Ik zit hier te kijken naar superkids, val er middenin en ik had het nog nooit eerder gezien, maar wow, wat een talent hebben die kinderen.
Oh ik had vannacht terwijl ik in bed lag en niet kon slapen zoveel kleine dingen om te vertellen dat ik dacht, kom, ik ga weer eens een kletsblogje schrijven morgen. Maar zoals dat wel vaker gaat met ideeën die je in de nacht krijgt, ik weet het niet meer. Geen idee meer wat ik jullie nou zo graag wilde vertellen.
Hebben jullie ook zo genoten van het mooie weer deze week? Niet verder vertellen hoor, maar stiekem vind ik het nu nog helemaal niet zo erg om thuis te zijn. Ik verveel me nog niet. Maar ik solliciteer druk hoor, het is alleen nog net zo’n drama als de vorige keer. Ik denk dat ik mijn heftruckrijbewijs maar moet gaan halen.
Ik moet trouwens nodig de pagina met blogs die ik lees gaan bijwerken, ik ben de laatste tijd best veel leuke nieuwe blogs gaan volgen. En die categorieën, daar wil ik ook nog steeds mee aan de slag. Nou ja, komt wel goed.
Maar aangezien ik er nog steeds niet op kom wat ik nog meer wilde vertellen ga ik nu even lekker bij jullie bijlezen. Fijne avond nog!

13 gedachtes over “Kletsblogje #3

 1. Nederland heeft sowieso een hoop talenten rond lopen. Als ik soms naar The Voice kijk dan ben ik echt verbaasd hoe goed sommige kinderen kunnen zingen!!
  De juiste baan heeft zich gewoonweg nog niet voor je geopenbaard. Komt vanzelf.
  Succes met solliciteren.

  Like

 2. hahahaha herkenbaar van de nacht en dan.. daarom zegt men ook, kladblokje bij je bed en steekwoorden opschrijven, en in de ochtend zou het dan weer terug moeten komen door de steekwoorden te lezen 😀

  Ennuh, ik ben nu zo’n beetje om de dag online denk ik…. komt inderdaad door het mooie weer ook en ook andere zaken, bezig zijn met leuke dingen buiten de laptop om. Eigenlijk ook logisch nu het weer mooi is, vanmorgen heb ik in de regen mijn planten staan te verpotten en zit nu nog middenin in miin ramen lap proces, even pauze nu 😉

  Like

 3. Superkids heb ik nog niet gekeken. Maar ik word wel altijd verliefd op die zingende kindjes bij the voice Kids. Zo leuk! Dus dit zou ook wel perfect zijn voor mij! Haha

  Like

 4. Mooi weer was het zeker deze week. Heel herkenbaar trouwens dat je eerst allemaal leuke ideeën had voor je blog en nu opeens niet meer weet wat. Ik zit soms ook wel eens naar een blanco scherm te kijken en dat ik dan denk: euhm, ja… wat wilde ik nou schrijven?

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.