Waarom ik zin heb in 2015

indexOud & Nieuw is natuurlijk niet alleen een tijd van terugblikken op het jaar wat voorbij is, maar ook van vooruitblikken op het nieuwe jaar. Daarom na mijn terugblik op 2014 nu ook een lijstje met redenen om uit te kijken naar 2015:

♥ Mijn diploma in zicht hebben! Misschien haal ik het zelfs nog in 2015, anders kom ik er op zijn minst erg dichtbij.
♥ Een hele fijne uitnodiging voor een persevent gekregen, die helemaal bij mij past en waar ik dan ook ontzettend veel zin in heb. Al nieuwsgierig? Jullie mogen lekker nog even wachten tot begin februari.
♥ Roller derby natuurlijk!
♥ Hopelijk een vaster plekje op mijn werk, anders zit ik straks weer thuis. Maar ik heb goede hoop.
♥ Postcrossing weer oppakken.
♥ Een fijn weekendje weg in het vooruitzicht.

En is alleen nog maar het begin van het jaar. Kom maar op, ik hoop dat 2015 fantastisch mag worden!

22 gedachtes over “Waarom ik zin heb in 2015

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.