Een glitterjurkje naar het werk? Kan best!

Ondanks dat het keihard werken is, is het ook wel ontzettend leuk en gezellig. Juist omdat mijn huidige functie maar tijdelijk is wordt er extra uitgepakt met allerlei leuke acties. Zo is er eens per week een prijsuitreiking met iedere week een ander thema, worden we overspoeld met allerlei lekkers, al dan niet zelf gemaakt door de leidinggevenden en worden we volgende week getrakteerd op een massage.
glittersEn gisteren kwam er opeens het verzoek om vandaag ‘op chic’ te komen om feestelijk de kerstdagen in te luiden. Glitter, glamour, feestjurkjes en de mannen in pak. En dus trok ik mijn glitterjurkje aan naar mijn werk. En mijn glitterpumps.
En dat vond ik best voor herhaling vatbaar. Dit jurkje draag ik eigenlijk bijna nooit, terwijl ik hem eigenlijk fantastisch vind. Maar ja, het is wel een echt feestjurkje, zo ga je toch niet naar kantoor toe? Dat is veel te overdreven.
Maar waarom eigenlijk niet? Waarom moeten we alles maar zo normaal en onopvallend mogelijk doen? Eigenlijk is er niks mis met een beetje overdreven op zijn tijd. En glitters zijn gewoon leuk.
Iedereen vond het hartstikke leuk zo.
Ik stem voor meer glitter- en feestkleding op het werk!
Wie doet er mee?

Ik wens jullie verder allemaal hele fijne kerstdagen toe. Geniet ervan!

 

 

17 gedachtes over “Een glitterjurkje naar het werk? Kan best!

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.