Ik biecht op…

confidential-264516_640Slechte of rare gewoontes, guilty pleasures en gekke tics, wie heeft ze niet? Vandaag deel ik er een paar met jullie. Herken je jezelf in één van de punten, laat het dan vooral weten, dan hoef ik me niet alleen te voelen!

♥ Af en toe hoor ik dat ik zo lief overkom, maar in het verkeer ben ik absoluut geen dame…
♥ Ik zou zonder moeite een hele dag kunnen leven op brie en chocola.
♥ Ik ben regelmatig iets kwijt.
♥ Eigenlijk heb ik nog nooit zelf mijn fietsband geplakt. In theorie weet ik hoe het moet hoor!
♥ Ik strijk nooit. Ik hang alles uit, en daar kom ik een heel eind mee. Ik ken mensen die zelfs hun beddengoed en hun zakdoeken strijken, daar kan ik echt niet bij met mijn verstand…
♥ De supermarkt is maar 400 meter bij huis vandaan, en toch pak ik meestal de auto. Gewoon omdat de fiets zo’n gedoe is (dan moet ik hem hélemaal vanuit het schuurtje door het steegje naar voren rijden…) en omdat ik meestal teveel boodschappen meeneem om te lopen.
♥ Ik ben écht niet eigenwijs. En ik hou er ook helemaal niet van om het laatste woord te hebben in een discussie 😉
♥ Ik verzamel Disneyfilms. Als zevenentwintigjarige, zonder kinderen, ja.
♥ En ik heb nog niet zo lang geleden de complete series ‘Sabrina the Teenage Witch’ en ‘H2O’ gekeken

Vertel, wat heb jij op te biechten?

13 gedachtes over “Ik biecht op…

 1. Ik strijk ook nooit, vriendlief ook niet, we hangen de was goed uit en kunnen zo kreukel vrij voor de dag komen, vind t altijd zo’n onzin als ik hoor dat mensen zelfs hun beddengoed en handdoeken strijken… Zou niet weten waar ik de tijd vandaan zou moeten halen en vind het totaal zinloos 🙂 (en een rot klus) regelmatig iets kwijt zijn kan ik me ook wel in vinden 🙂

  Like

 2. Haha, leuk om te lezen!
  Ik strijk ook niet, ben ook vaak iets kwijt en ik ben ook echt nasty in het verkeer (niet qua rij gedrag, meer qua schelden op mensen die asociaal rijgedrag vertonen ;p) Niks lieve ik!

  Like

 3. Moehahahaha, geniaal blogje dit 😀 Ehm wat heb ik op te biechten? Ik ben een rommelkont, echt waar huisvrouw zijn is niet voor mij uitgevonden. En idd ben ook geen dame in het verkeer, loop altijd te schelden en te kleven *bad!!* En strijken….. ja voor mijn sport maar daar houdt het ook echt mee op. En nu ga ik maar stoppen anders heeft iedereen een slecht beeld van mij 😉

  Like

 4. Ik strijk wel, maar beddegoed zeker niet bv. Je ligt er een paar uurtjes in en je ziet het toch niet meer !
  Disney is gewoon leuk, ook nog voor een 42-jarige, zonder kinderen ;-).
  Verder ben ik een sloddervos, ik haat dweilen en in de auto kan ik ook al eens stevig vloeken

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.