Dankbaarheid, omdat sommige dingen onbetaalbaar zijn

047a1be0ad58d20e6b6533a36d41ea94Vandaag is het de eerste woensdag van november, het is Dankdag voor Gewas en Arbeid. Afgekort dankdag, een dag om eens extra stil te staan bij de dingen waar we dankbaar voor zijn. Want hoe donker het af en toe ook is, er zijn altijd wel lichtpuntjes, kleine dingen om dankbaar voor te zijn. Daarom vandaag een dankbaarheidslijstje.

Ik ben dankbaar voor:

♥ Lief natuurlijk, degene die altijd voor me klaarstaat en me altijd overal doorheen weet te slepen (en andersom natuurlijk ook).
♥ Nieuwe collega’s, die in de korte tijd dat ik ze nu ken al hebben laten zien dat ze er voor me willen zijn. Ik heb het getroffen!
♥ Dat ik überhaupt weer even werk heb.
♥ Die mooie nazomerdag die we zomaar cadeau kregen afgelopen weekend.
♥ Vriendinnen, al spreek ik ze niet dagelijks, ik weet wel dat ik altijd bij ze terecht kan.
♥ De superleuke reacties van kinderen op mijn schminkwerk.
♥ Mijn gezondheid.
♥ Dat het weer tijd wordt voor warme chocolademelk met slagroom (en een stiekem scheutje witte chocoladelikeur, yummie!).
♥ Onze gekke konijnen, die me iedere dag weer aan het lachen krijgen, nooit klagen en altijd bereid zijn tot knuffelen!

Waar ben jij dankbaar voor?

8 gedachtes over “Dankbaarheid, omdat sommige dingen onbetaalbaar zijn

  1. Dankbaar voor mijn dochter en onze gezondheid! Als er nou echt iets is wat je niet kan kopen… Beseffen waar je dankbaar voor mag zijn werkt voor mij trouwens heel therapeutisch! Ik word er echt gelukkiger van. ’s Avonds voor ik ga slapen probeer ik mijn rijtje nog even af te gaan (en die is gelukkig wel langer dan alleen mijn gezondheid 😉 ) Liefs, Eva

    Like

  2. Wat een leuke variatie op een dankbaarheidslijstje 🙂 Ik ben dankbaar voor dit leven, mijn gezondheid, mijn gezin, dat ik anderen kan helpen en hopelijk inspireren en nog veel meer.! Groetjes en fijn weekend!

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.