September mini-bucketlist: you don’t get what you wish for, you get what you work for!

ChrysanthemumVonden jullie augustus ook zo snel voorbij gaan? Het is al weer september! Begin augustus had ik een mini-bucketlist opgesteld met doelen die ik wilde bereiken. Vandaag is het tijd om mijn doelen van augustus te evalueren en nieuwe doelen te maken voor de nieuwe maand.

♥ Ik wilde vijf postcrossingkaartjes versturen. Op de valreep is dat gelukt, ik deed ze op 31 augustus op de bus.
♥ Ik wilde de slaapkamer helemaal opruimen. Dat is niet gelukt, er was iets tussen gekomen. Maar goed, als dat niet gebeurd was dan was het waarschijnlijk ook niet gelukt. Ik ben heel enthousiast begonnen, maar dat afmaken…
♥ Ik wilde minstens vier keer hardlopen. Dat heb ik ruimschoots gehaald, ik heb zelfs zeven keer gerend.
♥ Ik wilde ook minstens drie keer per week sporten. Met gemiddeld twee keer per week hardlopen heb ik het bijna gehaald. Ik heb wel bijna iedere dag iets gedaan, even touwtje springen, de 30 day planking challenge, buikspieroefeningen. Maar een uitgebreide workout is er helaas toch niet geweest.
♥ Werk vinden is helaas ook niet gelukt. Ik ben wel twee keer uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, maar één is helaas niks geworden en één heb ik nog niks van gehoord.
♥ Me strak houden aan BodieBoost, is me voor het grootste deel wel gelukt. In de ziekenhuistijd was de regelmaat wel ver te zoeken en at ik misschien iets te weinig, maar ik heb me in ieder geval niet aan de verkeerde dingen vergrepen.

Ik vind dat ik het redelijk heb gedaan, ik ben tevreden. Nu mijn doelen voor de nieuwe maand:

♥ Alsnog de slaapkamer helemaal opruimen. Het is me gewoon een doorn in het oog en ik heb er tijd genoeg voor op het moment.

♥ De #30voeljefit meedoen. Morgen zal ik meer over dit initiatief vertellen.

♥ Werk vinden. Ook deze neem ik gewoon mee, ik hoop in de komende maand echt iets te vinden, want het thuiszitten is niks voor mij.

♥ Mijn fiets uit het stof halen en minstens eens per week een rondje gaan fietsen. Ik denk dat ik al anderhalf jaar zeker niet meer gefietst heb, en eigenlijk is dat zonde. Mijn fiets staat met twee zachte banden en een stoflaag me zielig aan te kijken, tijd om hem een keer goed op te poetsen, de banden op te pompen en gewoon eens te gaan.

Verder blijf ik natuurlijk doorgaan met hardlopen en BodieBoosten. Wat willen jullie bereiken in september?

 

18 gedachtes over “September mini-bucketlist: you don’t get what you wish for, you get what you work for!

 1. Net als jij hoop ik op een goeie job in september, ik heb een aantal 2de en zelfs 3de gesprekken, dus hopelijk wordt het iets én hopelijk maak ik weer geen verkeerde keuze als ik moet kiezen zoals de vorige keer. In oktober zit ik een jaar thuis, ik heb het echt wel gehad ! Spijtig dat we niet bij elkaar in de buurt wonen, konden we eens koffiekletsen en onze “werklozenfrustraties” delen 😉

  Like

   1. De grens is niet ver als je spreekt over Hulst bv, dat is een 20 minuten van bij ons, Zeeland bv is een uurtje rijden en Nederlands Limburg iets meer dan een uur. Ik woon zelf niet ver van Antwerpen.

    Like

   2. Haha, valt mee toch, naar mijn ouders rijd ik net zo lang :p Ik ben zeker van plan om ooit naar Antwerpen te komen, dus dan zal ik aan je denken!

    Like

 2. Toch een prima score in augustus hoor! Jammer dat je gesprekken op niks zijn uitgelopen maar het is ook gewoon een hele lastige tijd om iets te vinden…
  Mijn doelen voor september: sporten (hoewel… best wel last van mijn knie…), 2,5 kilo afvallen en verder vooral genieten…

  Like

 3. Oei, dit is heel moeilijk voor iemand die een hekel heeft aan to do lijstjes omdat ze werkelijk alles op de lange baan schuift. Hier moet ik heel goed over nadenken. Maar wat heb ik dit nodig!

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.