Ik sta weer ingeschreven!

122-vierdaagseNa mijn dramaatje van twee jaar geleden en mijn oh zo verstandige en volwassen besluit om vorig jaar over te slaan begon het dit jaar wel weer te kriebelen. Dus heb ik me weer ingeschreven. Helaas moet ik wel weer loten, en aangezien de 100ste eraan zit te komen maak ik niet zo heel veel kans. Veel mensen lopen dit jaar en waarschijnlijk ook volgend jaar mee om hun deelname aan de 100ste Vierdaagse zeker te kunnen stellen. Maar ook al is hij niet zo groot, er is natuurlijk wel een kans.

Duimen jullie mee?

7 gedachtes over “Ik sta weer ingeschreven!

  1. Wat goed! Uiteraard duim ik. Misschien kan ik je zelfs wel aanmoedigingen in Elst (woon er niet hoor maar familie wel). Heb regelmatig langs de kant van de weg gestaan.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.