Dertig dagen challenge, dag 4: Wat eten we graag?

De vraag van vandaag : wat eten we graag? Gelukkig staat er niet bij dat ik maar over één gerecht mag schrijven. Eten doe ik namelijk graag. Iets te graag soms, dat is ook de reden dat ik iets teveel aan gewicht moet meedragen.
In de Ask me anything serie heb ik al een keer geblogd over een van mijn favorieten, pierogi. Maar er is natuurlijk meer.
Ik ben gek op ovenschotels. Ze zijn leuk om te maken, en heerlijk om te eten. Met bloemkool, met witlof, noem het maar op. Een van de eerste dingen die ik zelf gekocht heb voor mijn uitzet was dan ook een ovenschaal. Een set ovenschalen eigenlijk.
Daarnaast ben ik echt een vleeseter. Ik hoop dat ik nou niet alle milieuactivisten onder mijn lezers voor het hoofd stoot. Het is ook niet zo dat mijn maaltijden voornamelijk uit vlees bestaan ofzo hoor, maar ik weet een stukje vlees wel te waarderen, en ik zou absoluut geen vegetariër kunnen worden, daarvoor zou ik het teveel missen.
Voor Hollandse pot mag je me ook wakker maken. Heerlijk, stamppot met worst, of iets anders.
Verder hou ik zoals bijna iedereen wel van de ongezonde dingen. Pizza, friet, etc. Maar daar mag ik nu natuurlijk helemaal niet aankomen van dr. Atkins. Daar gaat het trouwens prima mee. Ik heb weinig moeite om van de ongezonde dingen af te blijven, al heb ik natuurlijk best eens een moeilijk momentje. Het meest mis ik het brood en de chocola.
Jullie zien wel, ik hou van eten, en ik ben heel slecht in kiezen. Als je me nou vraagt wat mijn absolute lievelingseten is heb ik echt geen idee. Bijna alle eten is lekker, maar ik eet wel het liefst iedere dag een andere lekkere maaltijd.

2 gedachtes over “Dertig dagen challenge, dag 4: Wat eten we graag?

  1. Ik vind het knap van je, dat je ondanks je liefde voor eten, toch relatief makkelijk een dieet kunt volgen! Mijn ervaring, en ook die van mensen uit mijn omgeving, is toch dat dat heel erg moeilijk is wanneer je juist veel dingen lekker vindt.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.