#Pupdate: voor het eerst in bad

Hallo! Ik kom weer even wat vertellen, want ik heb weer veel meegemaakt en de laatste tijd. Vandaag ben ik precies acht maanden oud, ik ben heel groot geworden en het gaat hartstikke goed met me.

 Ik ben vandaag dus acht maandjes geworden, en mensen die me niet zo vaak zien die zeggen altijd dat ik zo gegroeid ben. Zie je nou wel dat ik groot en sterk ben?
Ik vind het zo fijn dat het mooier weer is buiten! Ik zit graag in de zon. Lekker in mijn mandje buiten, maar ik heb ontdekt dat het hooi in het konijnenhok ook erg lekker ligt. Dat is eigenlijk het plekje van Jane, maar ik pik het lekker in. Maar als ze dat ziet dan jaagt ze me weg, ze houdt niet zo van delen denk ik.
Maar weet je wat ook lekker ligt? Het bed van mijn baasjes. Iedere ochtend, als ik merk dat er iemand een beetje wakker wordt dan kruip ik uit mijn mandje, doe ik een plasje en dan ga ik naast het bed staan, bij het vrouwtje. Ik kan er nog niet op springen, maar ik kan wel hoog genoeg staan om een beetje tegen haar aan te duwen. Als ze dan wakker wordt dan kijk ik haar aan met mijn grote puppy-oogjes, en daar trapt ze iedere ochtend weer in. Dan mag ik lekker tussen ze in liggen, heerlijk warm onder de dekens.

Een paar dagen geleden ging ik voor het eerst in bad. Ik ging even lekker spelen en knuffelen met het vrouwtje, daar hou ik van, en toen nam ze me mee naar boven. Leuk, de badkamer. Daar kom ik graag, vooral om te staren naar mijn baasjes als ze onder de douche staan. Wat zouden we gaan doen?
Maar ze tilde me op en zette me zomaar met mijn pootjes in een bak met water. Nou zeg, wat is dat nou? En toen kreeg ik ook nog allemaal water op mijn kop en op mijn rug. Mijn haar! Het zag er niet uit. Zo kan ik me toch niet vertonen in de buurt?
Toen deed ze iets anders op mijn haren, en toen ging ze me masseren. Dat was lekker joh! Maar dat was veel te snel voorbij, en toen kwam er nog meer water. Toen ze vond dat ik schoon was mocht ik eruit. Snel heb ik alle water van me af geschud, zo, kan ze lekker opruimen. Eigen schuld.
Toch was ze wel lief hoor, ze heeft me goed weer droog gemaakt met een zachte handdoek, en daarna met iets waar warme lucht uit kwam. Ik viel bijna in slaap, zo lekker was dat. Ja, ik was even verbaasd, maar volgens mij vond ik dit toch wel leuk. Misschien moet ik maar even zorgen dat ik goed vies word, dan mag ik nog een keer.
Maar eerst ga ik weer lekker spelen hoor, tot de volgende keer!

15 gedachtes over “#Pupdate: voor het eerst in bad

 1. Wat een schatje, ik denk een chiuaua. Zelf hebben wij een vlinderhondje, maar iedereen denkt dat Abby een chiuaua is. Heerlijk om zo’n lief hondje te hebben. Je kunt er zo van genieten. En die van ons ging al veel eerder in bad, ik kon namelijk niet wachten. 😉

  Like

 2. Haha, wat leuk geschreven! Ik trap er ook altijd weer in als onze kat me met zijn slaperige oogjes ’s ochtends aankijkt. Dan kan ik niet anders dan hem lekker op bed te laten liggen. Wat een schatje is je hond!

  Like

 3. Jij bent verder dan ik, ik krijg het niet voor elkaar: in bed. Op bed wordt niet eens getolereerd. Misschien moet ik jouw blik eens imiteren… 😛

  Groeten van Scotty

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.