Project loungebank

img_7679Sinds we vorig jaar een mooie terrasoverkapping in de tuin hebben geplaatst waren we nog op zoek naar iets om in de andere hoek te zetten. We dachten aan een mooie loungebank, en deze week vonden we ons pareltje, gewoon op Marktplaats!

We zijn nu de trotse bezitter van een mooie grote hoekbank van steigerhout. Het was wel een opknappertje, maar daar zijn we allebei niet vies van.

img_7678
De allereerste foto, zo hebben we hem gekocht.

Het is een mooie stevige bank, maar je kan goed zien dat hij onder verschillende weersomstandigheden buiten had gestaan. Er stonden zelfs pootafdrukjes op, van de kat van de vorige eigenaar. Grappig gezicht, maar die moesten er toch echt af.
Het bankje wordt wit, en er komen natuurlijk mooie kussens op, die zaten er niet bij. De zit- en rugkussens gaan we bestellen, en de sierkussentjes worden handgemaakt.

img_7679
Hetzelfde bankje na een schuurbeurt.

Lief nam het schuren en schilderen voor zijn rekening, hij heeft nou eenmaal meer tijd en is er gewoon wat beter in. Met de kussens en de aankleding ga ik aan de slag. Erg leuk om te doen, en je ziet het bankje gewoon opknappen bij iedere stap.
Ik zie mezelf al wel zitten op de bank, met een goed boek, eventueel een lekker fleecedekentje als het nog niet zo warm is, ja, we zijn erg blij met onze aankoop. Soms zijn er echt mooie dingen te koop op Marktplaats.

 

 

 

5 gedachtes over “Project loungebank

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.