Mijn Bodieboost bucketlist

Geïnspireerd door een van de blogs op de BodieBoost-site besloot ik om mijn afslankbucketlist op te stellen.
Iedereen weet waarschijnlijk wel wat een bucketlist is en deze is speciaal gericht op het afslanken.
Aan het begin van deze maand heb ik drie doelen opgesteld voor januari, dit zijn doelen voor langere tijd.

1. Onder de 100 cm
2. Maat 40 passen, ook in de kledingstukken die ‘klein uitvallen’
3. Geen snackattacks meer
4. Een betere weerstand
5. Beginnen met blogilates
6. Me niet meer schuldig voelen over ‘slecht’ eten
7. Een smaller hoofd
8. Onder de 90 cm
9. Maat 38 passen
10. Uit de gevarenzone qua centimeters
11. Een gezond BMI
12. In de gezonde zone komen qua centimeters
13. Een platte buik
14. Een goede conditie
15. Veel lekkere en gezonde recepten ontdekken
16. Trots zijn op mijn lijf

Hier ben ik wel even zoet mee. Sommige doelen zoals de maat en de centimeters zie je een paar keer voorbij komen, dit omdat ik gemerkt heb dat het voor mij beter werkt om in stapjes te denken in plaats van meteen een groot doel te stellen.
Stapje voor stapje zal ik er wel komen.

10 gedachtes over “Mijn Bodieboost bucketlist

 1. Deze variant had ik nog niet gezien maar is inderdaad wel handig om zoiets op te stellen! Ik ben onlangs ook weer met bodieboost begonnen en ja, heb me eigenlijk alleen ten doel gesteld om 10 kilo af te vallen maar afvallen is meer dan alleen dat natuurlijk…
  Succes met je doelen!

  Like

 2. Zo, wat een mooie doelen! 🙂 Hopelijk lukt het je dit te bereiken, en vooral dat je maar lekker trots mag zijn op jezelf! Zelf kreeg ik de boeken ook opgestuurd, maar is het toch niets voor mij. Ik houd het maar bij ‘gezond leven’, door gezonde tussendoortjes te nemen en niet te grote maaltijden. Dan heb ik uiteindelijk zelf in de hand en houd ik het beter vol. 🙂 Succes hiermee, ik ben benieuwd! x

  Like

 3. Heel veel succes met je lijstje, die snackattacks komen me zeer bekend voor, misschien moet ik daar ook maar eens meer op gaan letten! Haha

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.