Gezond de feestdagen door / Creatief met kerstballen

Ik heb twee nieuwe artikelen gepubliceerd op Popilus, een nieuw opgezet forum:

Gezond de feestdagen door
Kerst staat voor veel mensen toch in het teken van lekker en vooral veel eten en drinken. Een hapje hier, een zevengangendiner daar en het liefst nog een wijntje of twee erbij. Dat is natuurlijk niet zo erg, maar gezond is anders. Hoewel, gezond en genieten kunnen heel goed samengaan. Dat bewijzen de volgende tips om gezond de kerstdagen door te komen.

Lees verder op Popilus…

Creatief met kerstballen
Kerstballen zijn geweldig, ik heb een hele verzameling in de boom hangen. Maar behalve dat zijn er nog veel meer leuke en creatieve dingen die je met kerstballen kunt doen. Je kunt ze bijvoorbeeld verwerken in een kerststukje, of bundelen en mooi ophangen. En zelfs oude kerstballen die eigenlijk niet zo mooi meer zijn kun je nog op verschillende manieren opleuken.

Lees verder op Popilus…

Veel leesplezier!

 

Advertenties

Een gedachte over “Gezond de feestdagen door / Creatief met kerstballen

Voeg uw reactie toe

  1. Ik las over je kerstballen verzameling. Ik ben helaas ieder jaar met de mode meegegaan en gaf mijn kerstballen steeds weg waar ik nu erg veel spijt van heb. Tegenwoordig koop ik in de landen waar ik op vakantie ben versiersels voor in de kerstboom als een souveniertje voor mijn zelf.
    Goede feestdagen gewenst van Noortje

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: