#47 Een workshop volgen

Een van de doelen in mijn Day Zero lijst was het volgen van een workshop. Wat er niet bij stond maar wat ik wel in gedachten hield, was dat het geen werkgerelateerde workshop moest zijn maar echt iets voor de lol. De reden dat ik dit doel heb opgenomen is dat ik het leuk en belangrijk vind om af en toe eens iets nieuws te leren in je leven. Ik had me al langer voorgenomen eens een workshop te gaan volgen, het liefst iets wat ik nog nooit gedaan heb. Maar het kwam er nooit van.

Tot gisteren, toen ik maar liefst twee workshops op een dag volgde, op een vrijgezellenfeest. We begonnen de dag met een gezellige lunch, en daarna vertrokken we naar de eerste workshop, cupcakes versieren. Tijdens de workshop hebben we drie verschillende cupcakes versierd. Eén met een toef erop, versierd met pareltjes, hartjes en sterretjes. Een Koekiemonster, gemaakt met blauwe chocola, chocolade-oogjes en natuurlijk een koekie in de mond, en als laatste één met een marsepeinen roos.
Hoewel ik wel eens vaker baksels versier waren dit toch nieuwe dingen, het was erg leuk om te doen. En leuk om te onthouden voor een verjaardagstaart of iets anders.

Na de eerste workshop hebben we even geborreld in het park, en toen kwam de tweede workshop. Dat was de workshop waar ik het meest naar uitkeek, de burlesque-workshop. We waren allemaal passend gekleed voor de workshop, en hij werd ook leuk en interactief gegeven. We hebben passen geleerd en gezichtsuitdrukkingen, en aan het eind van de workshop hebben we in groepjes een eigen choreografie gemaakt.

Zo kwam het nooit van een workshop, zo had ik er opeens twee. Doel geslaagd.

5 gedachtes over “#47 Een workshop volgen

  1. Leuk hè, we denken er vaak niet aan ons zulke dingen te gunnen, maar ook zoiets ‘simpels’ als workshops voor de fun kunnen je weer lekker een boost geven 🙂

    Like

  2. Altijd handig dan zo’n vrijgezellenfeest hihi.
    Zelf ben ik niet van de frutsel workshops, al had ik laatst dus sushi workshop en die was heel gaaf..
    Maar die burlesque.. die vind ik wel heel stoer!

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.