Stel je even voor!

Ik heb me natuurlijk al  voorgesteld, maar ik vind het ook leuk om te weten wie er allemaal op mijn blog komen lezen. Ik zou het leuk vinden als je een paar vragen over jezelf zou willen beantwoorden:

* Wie ben je?
* Hoe oud ben je?
* Wat doe je in het dagelijks leven?
* Hoe ben je op mijn blog terecht gekomen?

En als je verder nog iets kwijt wil mag dat natuurlijk ook.

Leuk dat je er bent!

124 gedachtes over “Stel je even voor!

  1. Hallo Jenn zat toevallig wat kerstfoto,s te bekijken en zag een aantal van mijn kerstpresentaties langskomen zoals de sprookjes de dieren en de zwart-wit victoriaanse presentatie bij intratuin geleen, leuk dat je onze kerstshow hebt bezocht en deze mooi vond,
   ben zelf 6 maanden in het jaar aan de decors voor kerst aan het bouwen,
   ook dit jaar belooft het weer leuk en anders te worden.
   bedankt voor je mooie reactie op onze show.
   Groetjes, Hans

   Like

 1. Ik ben Esra, 22 jaar, en ik studeer natuurwetenschappen. Ik hoop daarmee binnenkort het wetenschappelijk onderzoek in te kunnen 🙂
  En het is al een tijdje geleden dat ik voor het eerst op je blog was, dus ik weet niet meer hoe ik er gekomen ben… Wellicht via een andere blogger of blogster?

  P.s. Je link naar deze pagina in de zijkolom klopt niet!

  Like

   1. Moest je ook vluchten voor de horror die webstreepjelogmigratie heet? (Wat ik overigens heel jammer vond, want voor de migratie was ik altijd heel tevreden).

    Like

   2. Ik moet eerslijk zeggen, mijn blog was er als een van de beteren uitgekomen: Ik was een van de eersten die weer konden inloggen en bloggen, ik kon wat aan de opmaak doen, al was het niet veel, dus in eerste instantie was ik niet van plan om weg te gaan. Tot ik van een andere blogger hoorde dat ze verhuisd was naar wordpress en dat dit veel beter beviel. Toen weblog.nl ook nog eens “tijdelijk, om wat problemen op te lossen” de rss uitzette (tijdelijk werd een paar maand), had ik het gehad, dat was de zoveelste irritatie bovenop alles wat er al was, en toen ben ik gegaan. En het bevalt nu al veel beter. Jammer, ik ben begonnen bij weblog.nl, en ik denk dat ik daar een jaar of 8 geblogt heb (eerst met een andere blog), en ben ook altijd tevreden geweest.

    Like

   3. Ja, mijn blog is de migratie in eerste instantie ook doorgekomen, maar het was inderdaad irritatie op irritatie, dus uiteindelijk toch vertrokken.

    Like

 2. Ik ben Gertjan, een 27 jarige student aan de HAN in Nijmegen. Ik studeer voor docent biologie 2de graad en ondanks dat ik de vierdaagse 2 keer eerder uitgelopen heb, heb ik het wandelen dit jaar opnieuw uitgevonden en ben ik daar elke week wel mee bezig.

  De blog heb ik gevonden via het forum van de 4daagse, aangezien ik daar ook actief ben.

  Like

 3. Hi Jenn. Mooi blog, zowel inhoud and vorm! Ik ben Ruud Horst en ben nu 51 en wandelaar. Als ik even niets te wandelen heb, werk ik als ICT ‘er. We zijn collega-4UM ers! Nr 5 van 101 gaat dit jaar doorgestreept worden, neem ik aan!

  Like

 4. Nou, dan zal ik me ook maar even voorstellen:
  ik ben Nienke, 30 jaar, in het dagelijks leven werk ik (sinds kort) bij het Ministerie. En hoe ik op jouw blog terecht ben gekomen? Jij hebt een leuke reactie op die mijn blog achter gelaten, dus kon ik het niet laten om even op jouw blog te komen spieken. Ik ga je site eens verder bekijken! 🙂

  Like

 5. * Wie ben je?
  Maris, alias Mcdid, moeder van twee dochtertjes (Emily en Mila), getrouwd met Rick en woon in Almere.

  * Hoe oud ben je?
  Ik ben 25 jaar oud!

  * Wat doe je in het dagelijks leven?
  Ik ben tegenwoordig bewust fulltime thuisblijfmoeder. Heerlijk heel de dag tuttelen met mijn meisjes. Genieten zolang ik ze nog elke dag om me heen heb ❤

  * Hoe ben je op mijn blog terecht gekomen?
  Pfoe… volgens mij volgen wij elkaar al heeeeeel lang. Jij hebt ooit een reactie op mijn blog achtergelaten vanwege de DZP (als ik het me nog goed herinner) en daardoor ben ik je terug gaan volgen.

  Like

 6. * Wie ben je?
  Saskia

  * Hoe oud ben je?
  24

  * Wat doe je in het dagelijks leven?
  Ik werk met kinderen

  * Hoe ben je op mijn blog terecht gekomen?
  Via-via en kom regelmatig even langs!

  Like

 7. Hoi! Ik ben Nienke, 22 jaar, blog op blogdelanien.com en studeer kunstgeschiedenis. Ik ben hier voor het eerst via Lauradenkt.nl. Wel leuk hoor, zo’n stel je voor pagina(ik schreef trouwens bijna slet je voor).

  Like

 8. Hoi, ik zal mij ook even voorstellen 🙂

  Naam: Wendy Schuchmann
  Leeftijd: 28 jaar
  Dagelijks leven: ik schrijf op vrijwillige basis levensboeken voor ouderen en probeer mij daarnaast te ontwikkelen in het schrijven van blogs, columns en korte verhalen
  Op jouw blog terechtgekomen: jij bent mij gaan volgen op Twitter en ik heb op jouw profiel geklikt. O ja, en ik ben jou terug gaan volgen

  Like

 9. Ik ben Elise, 19 jaar, student-en-wat-al-niet-meer en ik vraag me serieus af hoe ik nou weer bij jouw blog kom. Hij staat in mijn Bloglovin lijst maar ik kan het me gewoon NIET meer herinneren. Ik ga dalijk je oudere posts maar eens doorbladeren om te kijken of iets me bekend voor komt.. :’)

  En nu ik hier zo asociaal kom binnenstormen, meteen even een vraagje: Mag ik dit ‘stel jezelf voor’-ding van je overnemen?

  Geliked door 1 persoon

 10. * Wie ben je?
  Patricia

  * Hoe oud ben je?
  29

  * Wat doe je in het dagelijks leven?
  Ik werk op de postkamer bij de Belastingdienst. In mijn vrije tijd probeer ik mijn conditie wat op te bouwen door te joggen.

  * Hoe ben je op mijn blog terecht gekomen?
  Nadat je een reactie op mijn blog had gegeven 😉

  Like

 11. Ik ben Wilma en woon in de plaats waar jij geboren bent. Inmiddels heb ik de respectabele leeftijd van 52 bereikt, al gedraag ik me daar niet altijd naar. In het dagelijkse leven werk ik bij een groothandel in RVS artikelen, hoofdzakelijk watersport gerelateerd en op maandag fiets ik wat rond met post. Ik schrijf al mijn hele leven – met ups en downs – en ik heb je blog gevonden via het nanowrimo forum, maar waarschijnlijk ook door facebook.

  Like

 12. Ik volg je al een paar maanden nu, en oeps ik heb me niet eens voorgesteld. Bij deze dan: Mijn naam is Christine, woon in Belgie, ik ben momenteel 47, getrouwd, heb een dochter van 22 die met haar vriend woont. We hebben ook een hond en ik blog sinds februri (denk ik). Ik herinner me niet meer hoe ik bij jou terecht gekomen ben. vermoedelijk via andere blogs. Hobbies zijn lezen, fietsen en reizen. Ik werk full-time als sales assistente voor een chemisch bedrijf.

  Like

 13. Hé! Ik ben Behappy, 16 jaar en ben via jou reactie op mijn blog op die van jou gekomen. Je hebt echt een leuke blog! En trouwens bedankt voor de reactie.
  Wat doe ik in het dagelijks leven?
  Naar school… Hockeyen, hardlopen, piano spelen, bloggen, fotograferen, tekenen, naar muziek luisteren enz! Eigenlijk best veel. 😉

  Like

 14. Mijn naam is Anne Wisselink, 25 jaar en op dit moment een helaas werkeloze fysiotherapeute. Ik ben op je blog terecht gekomen door te googlen op Roller Derby Nijmegen. Het lijkt mij ook zeer leuk om te doen namelijk. Nu ik hier en daar wat blogs van je heb gelezen, vind ik je zeker de moeite waard om te blijven volgen. Je 101-lijst is al een feest van herkenning van mijn kant. Ben benieuwd hoeveel dingen je er dit jaar gaat doen. Veel succes en plezier ermee in ieder geval.

  Like

 15. Hoi!

  Ik ben ‘onzeweg’.
  Zelf ook een blog en ben hier gekomen via Insoontje.
  Zelf blog ik anoniem, kan alleen vertellen dat ik een Brabantse ben van 33 jaar
  en ik werk en ik zorg voor mijn zoontje van bijna 1 jaar.
  Je hebt een leuke manier van schrijven, ik kom zeker nog eens terug.

  Fijne avond Liefs!

  Like

 16. Ik ben Caroline, 24 jaar. Woon op de grens van Brabant en Limburg.
  Ik ben Kapster en schoonheidsspecialiste, maar helaas werkeloos.
  Ik weet eigenlijk ook niet zo heel goed van hoe wat en wanneer 😉

  Liefs!!

  Like

 17. Ik ben Jan, 22 jaar en woon in de buurt van de Mediastad van Nederland. Sinds april 2012 ben ik afgestudeerd aan de HvA Media Informatie en Communicatie, Reclame Marketing & Communicatie profiel. Ik heb helaas nog steeds geen baan gevonden die bij mijn opleiding past! Ik ben op je pagina geland omdat ik jouw bericht las over: ‘En dan opeens…’ (waar ik net op heb gereageerd).

  Groetjes.

  Like

 18. Ik ben Laura, 28 jaar en woonachtig in Rotterdam. Studente kunstgeschiedenis en letterkunde met een passie voor schrijven (en lezen want dat hoort erbij). Ik was wat op blogtrommel aan het klikken voor tips voor mijn eigen blog en al verder scrollend kwam ik op jouw site terecht. De kans is groot dat ik hier wat vaker rond ga neuzen.

  Groetjes.

  Like

 19. Ik ben Marilyn.
  37 jaar.
  Ik ben juf van klas 5/6 (groep 7/8) op de plaatselijke Vrije School.
  Ik ben hier gekomen vanwege een reactie van jou op mijn blog.
  En ik weet bijna zeker nu, dat wij samen lid zijn van het snail-mail forum!

  Like

 20. Hoi ik ben Marije, 30 jaar in het dagelijks leven moeder van 2 meiden (5 en 7) en sinds kort besmet met het ‘blogvirus’
  Ik kwam op je blog omdat je een reactie op de mijne had gepost..
  Nu volg ik je o.a via ‘bloglovin’ zodat ik er geen een meer hoef te missen 🙂

  Like

 21. Wie ben je: Niki
  Hoe oud ben je: 23
  Wat doe je in het dagelijks leven: ik ben student en een fulltime dromer, hihi.
  Hoe ben je op mijn blog terecht gekomen: vandaag via een reactie op mijn post, maar ik volg je al langer!

  Like

 22. Nou ik ben Roos, ik ben nog maar 17 jaartjes oud. Precies, een jonkie dus! Al heb ik in die 17 jaren best al veel mee gemaakt en van het leven gezien. Ondanks alles ben ik over het algemeen heel positief en probeer ik (op mijn blog) dit ook mee te geven aan mensen
  In het dagelijks leven ben ik blogger, een ex-student SPH maar dit ga ik in de toekomst hopelijk weer oppakken, medewerker in een supermarkt en vrijwilliger in de psychiatrie.
  Ik ben op jou blog terecht gekomen door je gezellige reactie op mijn blog!

  Leuk dat je dit zo doet!

  Like

 23. Ik ben Kimberly, een 18 jaar jonge meid die in het dagelijks leven ervan houd om te bloggen, te lezen met een koppie thee erbij, en gewoon lekker relaxen! Ik ben op je blog terecht gekomen door een andere blog denk ik hihi!

  Like

 24. Ik ben Annika Korving. Negentien jaar oud.
  Ik zit op het moment op school en loop stage. Aan het einde van dit schooljaar hoop ik klaar te zijn.
  Ik vermoed dat je dit allemaal al wel wist want je laat af en toe een reactie achter op mijn blog.

  Like

 25. Hooi!
  Ik ben Melissa. Ik ben echt net op je blog terecht gekomen via een reactie van jou op een andere blog. Je blog ziet er erg leuk uit, met leuke berichten dus ik ben je meteen gaan volgen.
  Ik ben 19 jaar oud en ik studeer communicatie. Inmiddels zit ik in mijn tweede jaar.
  Xmw

  Like

 26. Hoi! Ik ben Linda, 21 jaar (bijna 22) en ik ben masterstudent Middeleeuwen en Renaissance Studies aan de Universiteit van Utrecht (in juli hoop ik af te studeren, deze master is één jaar); hiervoor heb ik een bachelor geschiedenis gedaan. Ik woon in een klein dorpje in Zuid-Holland, samen met mijn vriend (verloofde) met wie ik in juli hoop te gaan trouwen! Ik heb zelf ook ’n blog – waar je al wel eens reacties achterlaat – en ben via de Happy Challenge Facebook op je blog terecht gekomen!

  Like

 27. Wat een super leuk idee is dit. Dit ben ik nog nooit eerder tegen gekomen. Super orgineel! 🙂 Ik ben Myrthe, ben 23 jaar oud en op moment werk ik veel in een kledingwinkel maar na de zomer hoop ik te kunnen beginnen aan de studie Psychologie.

  Ik ben je blog tegen gekomen op het blog van Loving Life Is Easy. Je stond tussen de comments, ik besloot even door te klikken en zo doende typ ik dit. 🙂

  Je hebt een leuke schrijfstijl! Liefs Myrthe

  Like

 28. Wat een origineel idee zeg! Ik ben Tamarah ben 27 jaar en ben ambtenaar van afdeling Burgerzaken bij de gemeente. Ik heb je reacties gelezen op mijn blogs (dank daarvoor!) en ben uiteraard ook een kijkje op jouw blog gaan nemen en volg je nu!

  Like

 29. Wat een leuk idee inderdaad!! Ik ben laura, 27 jaar en werk als personal trainer naast mijn studie psychologie. Ik heb zelf ook een blog en probeer zodoende vond ik de jouwe op bloglovin. Ik vind je leuk schrijven! Succes met alles!

  Like

 30. Hoi, ik ben Marion. Ik ben op je blog terecht gekomen via de facebookpagina Change the World. Daar zag ik je link. Ik moest lachen om je voorstelbericht. Je hobby’s……
  Ik ben dus Marion, ben 36 jaar en ik woon ook in Gelderland. Ik zou ook graag een kat willen, maar mijn lief is helaas ook allergisch. Zelf ben ik ambtenaar, ook zo’n bevooroordeeld beroep 😉

  Leuk, ik ga je blog volgen!

  Like

 31. Hallo, ik ben Peggy, 42 jaar jong (altijd positief blijven ;-)). Ik heb je blog ontdekt via de Change the World Challenge en ik vind dat je heel leuk en vlot schrijft. Momenteel ben ik helaas geen-eigen-keuze huisvrouw en ijverig op zoek naar een leuke job. Ik hou me verder voornamelijk bezig met mijn blog en zou het super vinden als ik ooit een beroep heb waar ik mijn passies voor nodig heb : koken, fotografie en sinds kort ook schrijven. Groetjes van over de grens 🙂

  Like

 32. Ik ben Hilde en woon in België.
  Ben geboren in 1962, al 30 jaar gehuwd en heb twee kinderen een zoon die 6 jaar geleden op zijn 22ste gestorven is in een motorongeluk en een 26-jarige dochter die samenwoont.
  Ik ben werkzaam in het grootste koekjesfabriek van Europa.
  Jouw blog heb ik ondekt via een reactie van jou bij Mcdid.
  Ik lees je graag!

  Like

 33. Goedemorgen!
  Ik ben Andrea, 32 lentes jong. In het dagelijks leven ben ik fulltime communicatieadviseur in de ouderenzorg, heb ik samen met mijn man een eigen webdesign- en communicatiebureau en doe ik daarnaast bloggen via Wonderlicious. Ik hou van koken en bakken, hardlopen, fotografie, series kijken en vooral borrelen met vrienden en mijn lief.
  Ik ben op je blog terecht gekomen dankzij jouw reacties op mijn blog! 🙂
  Keep up the good work…

  Like

 34. Leuk, zo’n aparte voorstel-pagina! Ik ben Sylvia, 23 jaar, rechtenstudente aan Tilburg University, studentredacteur bij het universiteitsblad, communicatiemedewerker bij een advocatenkantoor, bakkershulpje in een supermarkt en freelance copywriter & tekstcorrector. Ik houd van schrijven, theater, films, gitaar spelen, musea, city trips en leuke dingen doen met vrienden en familie. Ik kwam daarnet op je blog terecht toen ik zag dat je een linkje naar m’n blog had geplaatst 🙂

  Like

 35. Hoi, Ik ben Rianne, een alleenstaande moeder van 51 (zoon 20), werkzaam in zorg en tegenwoordig als ICT-er tegen wil en dank. Ik heb jouw blog niet gevonden maar jij hebt dat van mij gevonden. Nieuwsgierig geworden ben ik hier ook eens gaan kijken en zie… je hebt er een volger bij.

  Like

 36. Ik ben Bettine, 23 jaar oud, student Onderwijskunde en op je blog gekomen via de door WordPress aanbevolen blogs, omdat mensen met soortgelijke interesses jou blog leuk vinden. En het bevalt! Als je meer over mij wilt weten kun je op mijn blog informatie over mij vinden 🙂

  Like

 37. Hallo ik ben Petra, ik ben 30 jaar. Moeder van 2 jongens. Ik werk als gastouder. En heb sinds kort ook weer een weblog. En ik ben via via via hier terecht gekomen. Ga hem zeker opslaan in mijn favoriete 😉

  Groetjes

  Like

 38. allo Jenn, ik ben Harry en waarschijnlijk de oudste blogger. Ik ben 65 en gedeeltelijk pensionado en directeur van een goede doelenwinkel. http://www.eengoedidee.info
  Ik vind het leuk om filmpjes te maken en positieve dingen aan mensen te laten zien en zeker niet achter de geraniums zitten. En heel veel lopen, lange afstand.
  Ik kom hier omdat jij volgens mij ook bij mij langs kwam.
  warme groet en een glimlach,
  Harry

  Like

 39. Hoi, Ik ben Marlissa! 28 jaar oud en kom uit Noord-Brabant. Ik kwam je tegen tijdens mijn zoektocht naar nominaties voor de Liebster Award 🙂 In het dagelijkse leven werk ik 37 uur op kantoor, heb ik mijn eigen huis, een vriend en blog ik graag over mijn grote passie beauty! Liefs Marlissa

  Like

 40. Hoi, ik ben petra, ik ben 31 jaar en werk als gastouder. Ik ben hier via via via terecht gekomen, weet het niet meer precies 😊 leuke log heb je. Ik kom zeker vaker kijken. Leuk.

  Like

 41. * Wie ben je? Saskia.
  * Hoe oud ben je? 40 (sssst).
  * Wat doe je in het dagelijks leven? Medewerker servicedesk.
  * Hoe ben je op mijn blog terecht gekomen? Via een reactie van jou / en als nieuwe volger van mijn blog.

  Leuke blog/site hoor. Ziet er verzorgd uit. Leuke stukjes. Ik heb je in mijn bloglovin lijstje toegevoegd…

  Like

 42. Hoii!

  Ik ben Miriam, 28 jaar en logopedist. Helaas weinig werk hierin te krijgen dus eigenlijk uit ‘verveling’ maar een blog begonnen ;p (www.megapirre.wordpress.com)
  Via Bloglovin’ op jouw blog terecht gekomen en toen dacht: jaaa een Nederlandse leuke blog! Ik ga je volgen, vind het leuk om zo’n variatie in posts te zien.

  groetjes!

  Like

 43. Bedankt voor je reacties op mijn blog!

  Ik ben Esther, 26 jaar en sta vier dagen in de week voor een kleuterklas. Daarnaast sport ik graag en blog ik ongeveer twee keer per week over de avondjes of dagjes weg die ik graag maak.

  Ik ken je blog nog niet zo goed, dus ga even gezellig rondkijken.

  Like

 44. Leuk dat we ons mogen voorstellen! Ik ben Wytske, 31 jaar. Ik heb mijn eigen praktijk in opvoedingsondersteuning, Grut! opvoeden. Ik ben je blog tegen gekomen op Bloglovin en volg je nu!

  Like

 45. Hoi! Ik ben jacqueline jacobs, 26 jaar en net afgestudeerd aan de universteit van Tilburg. In het dagelijkse leven doe ik graag hardlopen, fietsen en bloggen en nog vanalles wat! Ik weet niet meer zo goed hoe ik bij je blog ben uitgekomen eigenlijk aangezien je al een poos in mijn bloglovin’ lijst staat 😉 Het is in ieder geval een leuke rubriek, stel je voor 😉

  Like

 46. Ik ben Marleen, over een paar daagjes (op 17 februari) word ik 22. Ik studeer communicatie en daarnaast ben ik aan het schrijven of tv aan het kijken (lekker origineel). Ik kwam op je blog via een reactie die je had geplaatst onder een andere blog.

  Like

 47. Hoi, wat leuk! Ik ben Anne en ik ben over 4 dagen 24 jaar. Ik schrijf zelf ook graag en werk in het onderwijs. Zowel mijn blog als lesgeven zie ik als de leukste dingen die er zijn!

  Liefs

  Like

 48. Hoi! Ik kwam via via op je blog en wat moest ik lachen om je voorstel-stukje! Met de gesmolten kaas en je valse zangkunsten 😀 Je hebt me meteen te pakken met je blog dus kom je graag volgen!

  Ik ben Sabine, bijna 30 (help!) en ik ben sinds kort geëmigreerd naar Colombia. Voor de liefde. Ik ben vooral bezig mijn leventje hier op te bouwen, werk te zoeken, huishouden doen en mijn promotie in NL af te maken. Oh, en bloggen en lezen natuurlijk 🙂

  Groetjes!

  Like

 49. Hey heb ik mij nog niet voorgesteld. Bij deze!

  Ik ben Morgaine, 43 jaar, eerst full time moeder geweest en nu vrijwilligster en ik werk met verstandelijk gehandicapten op een DBS waar men alleen maar creatief bezig is.

  Hoe ik je gevonden heb, is via mijn dochter die blogt bij With a Cup of Tea, zij had een lijstje van 10 favo blogs neergezet en zo vond ik jou! En net als met Sabine las ik je over mij-voorstel stukje en ik moest ook vreselijk lachen 😀 Om je vervolgens gewoon te gaan volgen en je hebt humor! Voor mij erg belangrijk.

  Like

 50. Wie ben ik? Ik ben Bonny, 30 jaar en we kennen elkaar van een forum. Ik lees het blog al een tijdje, en nu maar eens besloten om mij ‘zichtbaar’ te maken. Ik ben 100% afgekeurd, maar werk wel op een dagbesteding. Bovendien wil ik ook het bloggen weer gaan oppakken. De dingen die jij schrijft, en met name qua afvallen en eten zijn voor mij heel erg herkenbaar. En ik hou van je sharing Saturday!

  Like

 51. Ik kom hier voor het eerst via een ander blog. Ik ben Sheila en heb het bloggen weer opnieuw opgepakt samen met Puck.

  Ik ben Sheila, 37 (maar kom volgens mij ook weg met eind 20, haha) en moeder van een zoontje van 8 maanden. Ik werk in het end2end proces voor grootverbruikers elektra en gas voor een netbeheerder. Een leuke baan, moet ik zeggen. En dat combineer ik dus met het moederschap en reizen 🙂

  Like

 52. Ik ben Saar, 36, ik geef Nederlands aan anderstalige volwassenen, maar nu ben ik thuis op ouderschapsverlof om mijn zoontje van 4 maanden uitgebreid te knuffelen en mijn dochter van bijna 3 dagelijks uit te horen over haar avonturen in de eerste kleuterklas. Ik ben op jouw blog terechtgekomen door op jouw reactie op een andere blog door te klikken. Ik heb net een online bloggerscursus gevolgd en daar kreeg ik het advies om bij anderen te gaan reageren, omdat de blogcommunity zo netwerkt. En zo kom ik dus op hopen leuke plekjes zoals het jouwe!
  Leuk dat je een plekje voorziet voor je lezers!!!

  Like

 53. Wat leuk! Ik ben Astrid, 29 jaar. Ik heb geen werk en volg zo’n paar uur in de week dagbesteding. Ik blog in het Engels maar sinds heel kort ook weer in het Nederlands (http://blogvanastrid.com). Ik ben je waarschijnlijk tegengekomen tijdens één van mijn andere pogingen om in het Nederlands te bloggen op zoek naar medebloggers. Herinner me dat eigenlijk niet meer.

  Like

 54. * Wie ben je? ik ben Janneke, en heb een eigen blog ook http://www.onhelder.wordpress.com
  * Hoe oud ben je? Ik ben nog maar 2 dagen 17
  * Wat doe je in het dagelijks leven? Ik zit in het examenajaar dus ben vooral veel bezig met school daarnaast probeer ik alle aandacht te geven aan mijn lieve katjes, en ben ik dol op fotograferen en alles wat met schrijven te maken heeft zoals mijn blog, maar zeker ook tumblr
  * Hoe ben je op mijn blog terecht gekomen? Ik zag je foto voorbij komen ergens bij een reactie, weer alleen even niet meer zo goed waar, en je sprak me aan en daarom ben ik je ook meteen gaan volgen op bloglovin 🙂

  Like

 55. Leuk idee om zo je lezers te leren kennen!

  * Wie ben je? Marlies
  * Hoe oud ben je? 31
  * Wat doe je in het dagelijks leven? Werken in de horeca en heel veel reizen
  * Hoe ben je op mijn blog terecht gekomen? Durf ik niet te zeggen. Kan best via Bloglovin zijn!

  Like

 56. Tof idee dit! Had het nooit eerder zien staan op je blog.
  * Wie ben je? Margo
  * Hoe oud ben je? Vierenveertig
  * Wat doe je in het dagelijks leven? Directiesecretaresse
  * Hoe ben je op mijn blog terecht gekomen? Denk via WordPress. Wat denk jij?

  Like

 57. Leuk hoor, om op deze manier je lezers ‘een gezicht’ te geven.
  Mijn naam is Japke, ik ben 50 jaar, momenteel thuismoeder en blogger. Ik heb je gevonden via Bloglovin’

  Like

 58. * Wie ben je?
  Marike
  * Hoe oud ben je?
  38
  * Wat doe je in het dagelijks leven?
  Momenteel werkloos, maar hopelijk straks zzp’er in de zorg. Nu vooral mezelf aan het herontdekken. Weet sinds een poosje dat ik onder de noemer HSP val en ben me aan het laven aan alles wat ik maar tegenkom over dit onderwerp.

  * Hoe ben je op mijn blog terecht gekomen?
  gegoogled via hsp en emotioneel incontinent 🙂

  En toen ik dat blogje van je las, was het alsof ik mezelf las. Huilen om het minste of geringste…blegh……tranen die achter je ogen prikken als je gewoon heel erg blij voor iemand kan zijn.

  Ook heb ik roller derby geprobeerd (al is het slechts bij 1 training gebleven) dit omdat ik 1 1/2 uur op te kleine rolschaatsen heb gereden en er een jaar lang blauwe teennagels aan over heb gehouden, wat rolschaatsen een pijnlijk gebeuren maakte. Maar het blijft gaaf!

  Like

 59. Ik ben Tamara (34), blogger van marategendraads.nl. In het dagelijks leven ben ik een slechte huisvrouw en werk ik heel af en toe nog eens als piercer. Ik ben getrouwd en heb 3 heel lieve hondjes, maar geen kinderen.
  Ik heb jouw blog ontdekt tijdens een van de vorige edities van #epic.

  Like

 60. Ik ben Harry, waarschijnlijk een van de oudste bloggers. Ik ben 68 en van beroep levenskunstenaar. 1 december a.s. Vertrek ik een jaar met mijn kampeerbus om in ieder geval door Europa te trekken en hier natuurlijk over te filmen en schrijven.
  Ik weet echt niet meer hie ik op je blog ben gekomen
  Warme groet en een glimlach,

  Like

 61. Ik ben Sylvia 33 jaar vriendin van Richard, moeder van dochtertje Zoë en baasje van kat Muis. Aangezien mijn vriend werkzaam is in Lanzarote. Verblijven onze dochter en ik om en om in NL en Lanzarote. Ik ben thuisblijmoeder en heb een blog op http://www.alovelyadventure.nl ik schrijf dus grotendeels over mijn avonturen, tips en nog veel meer. Volgens mij ben ik via een reactie op je blog gekomen

  Like

 62. Ik weet niet of ik hem ooit heb ingevuld (en ik ben even te lui om te zoeken) dus vul hem nog een keer in 🙂

  Wie ben je?
  Ik ben Sas, uit de jaren ’80. getrouwd en samenwonend in onze nieuwe woning sinds nov ’16 met onze 2 katten Ayla & Yara. Ik hou van thee, theemokken, thrillers lezen, eekhoorntjes, otters, Londen en bloggen op iliveformydreams.com 🙂

  * Hoe oud ben je?
  29

  * Wat doe je in het dagelijks leven?
  Ik ben pedagogisch medewerkster en werk met kinderen van 2 t/m 12 jaar. Heel divers en heb verschillende werksoorten verspreid over een dag. daarnaast ben ik fulltime levensgenieter en ras-optimist.

  * Hoe ben je op mijn blog terecht gekomen?
  Oei, geen idee, via-via denk ik? Alweer heel wat jaren geleden. Volg je me veel plezier.

  Like

 63. Wie ben je?
  Esther

  Hoe oud ben je?
  49 jaar

  Wat doe je in het dagelijks leven?
  Ik werk bij Albert heijn en ben werkzaam
  op de broodafdeling. Voorheen bij de kassa
  maar ben langdurig ziek geweest na een operatie
  van een carpaal tunnel syndroom.

  Hoe ben je op mijn blog terecht gekomen?
  Via een andere Blogger of blogster….

  Like

 64. Hoii,
  ik ben Robin, 17 jaar en kwam via een reactie van jou op een andere blog hier terecht.
  Ik doe een opleiding Medewerker dierverzorging en ik doe aan paardrijden en vind fotografie ook heel leuk.

  Like

 65. ik ben Britt
  ik ben 13 jaar oud
  ik tennis 5x per week op landelijk nivieau. daarnaast ben ik veel bezig met school.
  ik kwam op je blog via de zoekterm handlettering met twinmarkers want daar was k naar op zoek;)

  Like

 66. Wat een leuke website! Compliment. Mijn naam is An (1970), ik ben moeder, partner, docente Nederlands in het VO en nog veel meer. Ik vind het leuk om te lezen wat jou bezig houdt. Net als jij ben ik schrijver en lezer in hart en ziel… zo kwam ik op je website, terwijl ik aan het lezen was. Groetjes, An.

  Like

 67. Ik ben dé kleurrijke schrijfcoach. Ik help ondernemers bij het schrijven, promoten en publiceren van een boek. Ik ben auteur van : ‘Met je smartphone het bos in’, de Boekplanner en ‘Zorg dat jouw boek er wél komt’. Ik ben dol op de natuur en daar schrijf ik ook graag. En als kleurrijke schrijfcoach draag ik kleurrijke jurken en hoedjes.

  Like

 68. Wauw wat een leuk idee om zo’n pagina te hebben. In al die jaren behoorlijk gevuld ook zie ik haha!
  Ik ben Silke, 22 jaar oud, ik studeer Social work in Groningen, en hoop dat af te ronden over een paar maanden!! 🙂
  Ik ben hier terechtgekomen door jouw reactie op het artikel van Marlous over persoonlijke blogs. Ook heb ik nu dus een nieuwe persoonlijke blog ontdekt, leuk!

  Liefs!

  Like

 69. Nu ik ben 55, woon sinds 20 jaar in Zwitserland en doe veel verschillende dingen, oa heb ik een praktijk voor sportmassage. Verder heb ik sinds kort een Bachelor Economics, waar ik misschien nog iets me wil doen. Woon in een mooie woning met uitzicht op de momenteel nog besneeuwde Alpen. Ik ben bij toeval (vermoedelijk via een reactie van jou op een ander blog) op je blog gekomen, en vind het erg leuk. Veelzijdig etc. Zelf wil ik ook nog een blog starten, dus zodoende lees ik nu veel verschillende blogs om te zien wat er zo is.

  Like

 70. Hoi, ik ben Bert. Ik houd mij overdag bezig met veiligheid en gezondheid binnen een zorginstelling. In mijn vrije tijd ben ik druk in de sport. Enkele jaren geleden is mijn eerste boek, ‘Sport, niet altijd leuk!’ gepubliceerd. O ja, verder heb ik al een aantal jaren eigen blog.

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.