Dit was… april ♥

April was ondanks een hardnekkige verkoudheid die ik nog steeds niet helemaal kwijt ben wel een fijne maand, en hij vloog weer voorbij. Er kwamen niet zoveel blogjes online, maar dat betekent natuurlijk niet dat er niets gebeurde. Dit was april.

Wat gebeurde er allemaal in april?
Het was lekker weer! Ja oke, er zaten ook een paar frisse en/of regenachtige dagen tussen, maar er waren ook mooie, warme, zonnige dagen. Daar heb ik lekker van genoten door in de tuin bezig te zijn of lekker te wandelen.
Ik ging ook een dag naar Phantasialand met een vriendin, dat hadden we om verschillende redenen al zo’n drie jaar niet meer gedaan.
Het weekend daarvoor bezocht ik het KreaDoe Lentefestival in de jaarbeurs. We gingen ook een avond naar de sauna, en ik schminkte de kinderen op een paar evenementen, waaronder een erg drukke Koningsdagmarkt. Al met al een drukke maar fijne maand.

Food!
We gingen twee keer uit eten in Duitsland, en ik kocht een grote doos gebak via Too Good To Go. Verder aten we de eerste asperges van dit jaar, maar los hiervan was de maand op eetgebied niet zo spannend.

Boeken
Ik dacht dat ik ook niet zoveel gelezen had deze maand, maar dat viel eigenlijk heel erg mee. Ik las ‘Wijsheid van de heks’ van Susan Smit, ‘Te grazen’ van Lisette Jonkman, ‘Mag ik je even lenen’ en ‘Mag ik je even houden’ van Liselotte Schipper, ‘Vraag het aan Veerle’, ‘Niemand zoals Zoë’ en ‘Plankgas Sabine!’ van Renée Olsthoorn en ‘De yogaclub’ van Emma Wolf.

1 Second Every Day
En natuurlijk is er weer een filmpje, enjoy!

2 gedachtes over “Dit was… april ♥

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.