Dat was… maart♥

Maart was echt een heerlijk maandje. We hadden eindelijk een beetje echt lenteweer, we deden leuke en fijne dingen, ik heb ontzettend genoten van de afgelopen maand.

Wat gebeurde er allemaal in maart?
We hadden een paar prachtige lentedagen, en daarvan maakten we goed gebruik door lekker in de tuin aan de slag te gaan. Die is nu bijna lenteproof, we moeten alleen het meubilair nog schoonmaken. We gingen ook een dag lekker naar het strand, zaten een dag op het stembureau, en daarna nog een dag in een sporthal voor de hertelling. Ik tekende wat, maar was eigenlijk veel meer aan het wandelen en sporten. Ik had een paar gezellige eetdates, een fijne stoelmassage en we genoten van een dag sauna. En op de valreep liet ik Gipsy’s pootje erbij zetten. Kortom, maart was fijn.

Food!
Ik ging deze maand maar liefst vier keer uit eten. We aten een keer in Duitsland, en tijdens onze stranddag moesten we natuurlijk één van de nieuwe restaurants uitproberen. Ik at daar een heerlijke risotto. Met een vriendin ging ik naar de Wereldkeuken in Nijmegen, en met mijn zussen ging ik tapas eten bij Las Rosas in Zwolle. Zelf maakte ik eindelijk een keer cannelloni, dat wilde ik al zo lang een keer doen.

Boeken
Ik las deze maand ‘Jarka Ruus’, ‘Tanequil’ en ‘Straken’ van Terry Brooks, ‘Ik neem je mee’ van Jennifer Crusie, ‘Hockeyhobbels en kunstgrasknieën’ en ‘Bikini’s en scheenbeschermers’ van Barbara Scholten en ‘Sorry dat ik te laat ben, maar ik wilde niet komen’ van Jessica Pan. In totaal zit ik voor dit jaar op 24 boeken.

1 Second Every Day
En natuurlijk is er weer een filmpje, enjoy!

Een gedachte over “Dat was… maart♥

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.