Dit was… februari ♥

Februari ging snel voorbij, logisch ook natuurlijk, het is een kortere maand. Maar ook een fijne maand waarin we veel leuke dingen deden.

Wat gebeurde er allemaal in januari?
We begonnen de maand met een dagje gezondheidsbeurs en een spontane midweek in Limburg. We hebben veel gezwommen, gewandeld en leuke uitjes gehad, en natuurlijk hebben we ervan genoten om er even tussenuit te gaan.
De rest van de maand was niet superspannend hoor, maar het werd mooier weer, het leek een paar dagen wel lente, we hebben nieuwe plekken ontdekt om met de hondjes te wandelen, ik heb lekker wat getekend, het was carnaval, en we sloten de maand af met een heerlijke avond in de sauna.

Food!
Nou, daar gebeurde best veel. We gingen natuurlijk een paar keer uit eten tijdens onze minivakantie. Pizza, pannenkoeken, lekkere lunch. Ook maakte ik voor het eerst canneloni, aten we een uitgebreid ontbijtje bij het tuincentrum en gingen we weer een keer naar Duitsland om te eten.

Boeken
Ik ging lekker door met de Shannara boeken, ik las ‘De eerste koning van Shannara’, ‘De heks van Shannara’, ‘De kolos van Shannara’ en ‘De schaduw van Shannara’, allemaal van Terry Brooks. Daarna had ik even zin in iets anders en las ik ‘Bestemd voor mij’ en ‘Ik wist het’ van Chantal van Gastel, ‘Valentijnsblues’, ‘Mag ik je nummer even’ en ‘Ik krijg je wel’ van Sophie Kinsella, ‘Balletje diep’ van Barbara Scholten, ‘Pogingen iets van het leven te maken’ van Hendrik Groen en ‘Mr. swipe right’ van Nicola May. Dat maakt een totaal van 17 boeken voor dit jaar.

1 Second Every Day
En natuurlijk heb ik ook weer een filmpje, enjoy!

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.