Dit was… januari ♥

Ik noem januari vaak ‘een beetje de maandag onder de maanden’, maar eigenlijk was mijn januari deze keer best fijn. Rustig, wat ook wel lekker is na de drukke feestmaand, maar niet per se saai of vervelend.

Wat gebeurde er allemaal in januari?
Na twee jaar lockdown op nieuwjaarsdag begonnen we het nieuwe jaar eindelijk weer een keer traditioneel in de sauna. We hadden een all-in arrangement, en het was heerlijk.
Daarna begonnen we met het weghalen van de oude trapbekleding, want we zouden onze trap renoveren. Dat was wel een rotklus, maar het resultaat was het waard.
We wandelden veel, in het bos en rond huis, maar ik liep ook mijn eerste officiële wandeltocht. En verder heb ik vooral genoten van de rustige dagen.
Aan het eind van de maand was mijn verjaardag, die heb ik een dag eerder gevierd zodat we op mijn verjaardag zelf nog een keer een dag naar de sauna konden gaan. Een heerlijke afsluiter van de maand.

Food!
Op eetgebied was de maand niet zo bijzonder. We ontbeten een keer bij het tuincentrum, ik maakte wentelteefjes van overgebleven oliebollen en ik kocht met korting een adventskalender met chocola om af te tellen naar mijn verjaardag. Maar verder aten we voornamelijk ‘normaal’ en dat was ook wel lekker na de feestdagen. Januari is wat dat betreft toch vaak een soort balansmaandje hier.

Boeken
Na het kijken van de Shannara serie op Netflix had ik weer helemaal zin om de boeken er weer bij te pakken. De eerste drie had ik vorig jaar al herlezen, dus nu ging ik verder met ‘De nazaten van Shannara’, ‘De druïde van Shannara’, ‘De elfenkoningin van Shannara’, ‘De wakers van Shannara’ en ik begon in ‘De eerste koning van Shannara’, van Terry Brooks. Tussendoor las ik ook ‘Mijn enige zoon’ van Samantha Hayes uit. Mijn teller staat nu op 5 boeken.

1 Second Every Day
En natuurlijk heb ik weer een filmpje, enjoy!

2 gedachtes over “Dit was… januari ♥

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.