Dit was… december ♥

Doordat op oudejaarsdag zoals ieder jaar mijn jaaroverzicht te lezen was is het maandoverzicht van december niet aan het eind van de maand online gekomen, dus die hadden jullie nog van me tegoed. De maand is voorbij gevlogen, maar het was over het algemeen wel een fijne maand.

Wat gebeurde er allemaal in december?
We begonnen de maand met het opzetten van de kerstboom en de kerstversiering. Heerlijk, zelfs al voordat Sinterklaas voorbij was, gewoon omdat we de tijd hadden. Ik schminkte nog op een paar kerstmarkten, er was een kerstborrel en een feestje op het werk, en ik vermaakte me prima met het uitpakken van cadeautjes van mijn adventskalender, mijn kerstpakket, mijn adventsswap en Jolabokaflod. En natuurlijk waren daar de feestdagen. Op eerste kerstdag waren we lekker samen thuis, en op tweede kerstdag gingen we naar mijn ouders voor een uitgebreide kerstlunch en een gezellige middag.
Gelukkig was er ook tijd voor mezelf, die ik kon gebruiken voor Netflix, lezen, puzzelen, wandelen of waar ik op dat moment ook maar zin in had.
Tussen de feestdagen door gingen we nog een dag naar Magisch Maastricht, heel leuk, maar wat was het druk! Dat had ik niet verwacht na de kerstdagen. We gingen ook naar de kerstsale bij de Intratuin in Duiven. Daar viel het gelukkig wel mee met de drukte.
Oudejaarsdag waren we weer fijn samen thuis, dat doen we ieder jaar. De hondjes zijn gelukkig niet bang voor vuurwerk, ze lagen lekker te chillen op de bank terwijl er toch behoorlijk wat afgestoken werd.

Food!
In Maastricht aten we een heerlijke pizza uit een authentieke houtgestookte oven, en bij mijn ouders hadden we een uitgebreide kerstlunch. Op het werk hadden we een uitgebreid buffet, uiteraard hadden we oliebollen en ik bakte ook nog ergens een appeltaart.

Boeken
In december las ik de Duincafé-serie van Debbie Johnson uit, ‘Thuis in het Duincafé’, ‘Zonnige dagen in het Duincafé’, ‘Een kerstcadeau van het Duincafé’ en ‘Een huwelijk in het Duincafé’. Daarnaast las ik ‘Het kerstfeest van Bob’ van James Bowen en ‘Langste. Kerst. OOIT.’ van Lisette Jonkman. In totaal maakt dat 102 boeken voor het afgelopen jaar.

1 Second Every Day
En ook van december natuurlijk weer een filmpje, enjoy!

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.