Dit was… november ♥

Waar oktober op zijn zachtst gezegd niet zo leuk was haalde november dat dubbel en dwars in. November was fijn, kijk je mee?

Wat gebeurde er allemaal in november?
Ik begon de maand helaas in het ziekenhuis, maar gelukkig mocht ik op 2 november alweer naar huis. De eerste dagen thuis nam ik vooral de tijd om lekker bij te komen van alles, en daarna gingen we er even tussenuit.
Ook bezochten we verschillende kerstshows, ook buiten de vakantie, maakte ik een schattige bellypaint en ging ik weer aan het werk. Met mijn moeder en zussen ging ik naar de Margriet Winterfair en we gingen een avondje naar de sauna. Geen superdrukke maand dus, maar wel vol met fijne dingen.

Food!
In oktober kon ik maar weinig verdragen, maar in november keerde mijn eetlust gelukkig weer helemaal terug. En dat ziekenhuisvoer, tja. Het staat niet op de foto’s, maar het was volkoren pasta met vega kipstukjes en een sausje van champignon en courgette. Laten we het erop houden dat ik zoiets zelf beter kan maken. Het was niet vies, maar wel een beetje smakeloos. Maar verder was alles heel lekker. In Valkenburg een uiensoepje, in Maastricht gnocchi met kaassaus. In de tuincentrums een soort van twaalfuurtje, een ontzettend lekkere pizza, een ontbijtje en patat met vegetarische curryworst. Op kantoor een lekkere salade, in Duitsland lekkere spaghetti. En ergens tussendoor nam ik ook nog de tijd om een lekkere paddenstoelenragout te maken.

Boeken
Ik las best veel in november. Ik las ‘Erfgoed’ van Christopher Paolini uit, ik las ‘Prinses in de polder’, ‘Vriendinnenweekend’, ‘De huisbaas’ en ‘In zeven sloten’ van Astrid Harrewijn, ‘Wedden dat ik blijf’ van Marijke Vos, ‘Abby en de surfboy’ van Chantal van Gastel, ‘Heerlijk duurt het langst’ van Jill Mansell, ‘Kerstcadeaus’, ‘Verras me’ en ‘Mijn niet zo perfecte leven’ van Sophie Kinsella, ‘Flessenpost’ van Chantal Claassen, ‘Onstuimig’ van Liz Harteveld, ‘Het begin van de rest van je leven’ van Cathy Kelly en ‘Zomer in het Duincafé’ en ‘Kerstmis in het Duincafé’ van Debbie Johnson. Dat brengt het totaal op 96 boeken.

1 Second Every Day
Ik heb natuurlijk ook weer een filmpje van de maand.

Hoe was jouw maand?

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.